Şimdi Ara

12-24-36 ay live pass üyeliği alma + ultimate çevirme yöntemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
37
Favori
47.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar birçok kişi nasıl alınacağını bilmediği için burda elimden geldiğince açıklayayım.

    Öncelikle bu işlem sadece müşteri temsilcileri aracılığı ile yapılmaktadır. İşleminiz başarıyla sonuçlanınca konuya yorum yaparak üstte kalmasını sağlarsanız diğer arkadaşlara yardımcı olmuş olursunuz..

    Önemli not: yeni üyelik açtım ilk defa giriş yapıyorum Xbox dünyasına çok bir bilgim yok.

    1- öncelikle Microsoft hesabımıza ödeme yöntemlerine yeni bir kart ekliyoruz

    2- müşteri hizmetlerini arıyoruz, daha doğrusu onların bizi araması için onay veriyoruz.

    3-çıkan temsilciye kaç aylık istiyorsak (12/24/36) belirtiyoruz, ufak bir beklemeden sonra bizi satış bölümüne aktarıyor.

    4- MH ne 1 yıl 2yıl neyse söylüyoruz, sonrasında işleme başlıyor, tek seferde 24 veya 36 ay olarak satış yapamıyorlar

    5- 12+12+12 şeklinde süreç ilerliyor.
    179.99₺ ye 2 sefer 12 aylık live Gold üyeliği hesabınıza tanımlanıyor, fakat burda ufak bir aksilik çıkıyor, 2sefer üst üste alışveriş yapınca bankanız güvenlik nedeni ile hesabınıza bloke koyuyor.

    6- MH size işlemin başarısız olduğunu belirtiyor ve sizden telefon numaranızı istiyor ortalama 20dk sonra sizi tekrar arıyor. Bu süre zarfında bankanızı arayıp işlemin size ait olduğunu bildirip blokenizi kaldırıyorsunuz.

    7- MH sizi tekrar arayıp ultimate üyeliğine geçiş yaptırıyor oda taplamda 5.90 +5.90 şeklinde hem konsol hep PC olarak 2 adet çekim daha yapıp üyeliğinizi tamamlıyor.

    Toplamda 180+180+6+6 şeklinde ödemelerinizi yapıp 28aylık gamepass ultimate üyeliğinizi başlatıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delikli Nane -- 10 Kasım 2020; 18:36:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Game Pass Ultimate (GPU) aboneliğiyle kütüpheneye eklenmiş oyunları hem konsol hem bilgisayar hem de buluttan (VPN aracılığıyla) oynayabiliyorsunuz. İsterseniz kardeşlik yapıp P1/P2 haklarından herhangi birini başkasına satabilirsiniz. Uygun GPU almanın yollarından biri önce Xbox Live Gold (XLG) alıp sonra 1 aylık GPU alarak birebir dönüştürmek. Resmi Xbox web sitesinde artık en fazla 3 aylık XLG alınabiliyor. Windows 10 veya 11 yüklü PC üzerinden Microsoft Store uygulamasına girerek XLG'u aratın, altta hediye kutusu şekline tıklayarak 6 aylık 120 TL'ye kendi mail adresinize hediye kod alabilirsiniz (en fazla 6 adet).




    Microsoft Store'dan hediye al seçeneği ile 6 aylık üst üste sorunsuz alanlar olduğu gibi bazıları da 2. 3. 5. alışta sorun yaşayanlar da oldu. Bu neye göre, nasıl oluyor; kimse bu konuda mantıklı cevap veremiyor ama güvenlik önlemi gibi duruyor (ele geçirilmiş bir karttan veya hesaptan alışveriş yapmayı önleme gibi). Böyle durumla karşılaşılırsa arkadaşlarınızın farklı farklı hesaplarından kendi mailinize kod alarak istediğiniz süreyi tamamlayabilirsiniz...

    Aynı zamanda bulabiliyorsanız Hepsiburada, n11, Trenyol, TeknoSA, Vatan, Mediamarkt gibi yerlerden 12 aylık XLG alıp (3 tane alabilirsiniz, döviz artmadan önce 265TL idi) hesabınıza tanıtın; 45 TL'ye de konsoldan veya web'den 1 aylık GPU aldığınızda toplam XLG süresini birebir dönüştürüyor. Sıralama önemli... Önce XLG'ları alıp tümünü hesabınıza tanıtın sonra 1 aylık GPU'i alın. Önce GPU aldıysanız (veya hesabınızda hala GPU abonelik mevcut ise) XLG alırsanız 12 ayını 4 aya dönüştürüyor. Bu sebebten elinizden geldiğince uzun süreli (max. 36 ay) almaya çalışın ki sonradan mevcut GPU süresini dönüşümle uzatmanın yolu yok. Almış olduğunuz Xbox veya aksesuar kutularından hediye çıkan Game Pass'leri dönüştürme için kullanmayın, dönüştürme yapmayabilir. Hediye edin birisine gitsin...
    Alınan kodların süresi olmamakla birlikte dönüşüm kampanyası için kimse bir süre veremiyor, yarın Microsoft "ben bu kampanyayı kaldırdım" diyebilir. Şimdi kullanmayıp uzun vadede XLG kod almak isteyenler bu riski göze almalı.

    Tanımlamalar ve detaylı bilgiler için şu forum sayfasının ilk mesajını okuyunuz ve sayfayı takip ediniz:

    https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743

    daha sonra aylık 45 lira vermemek için aylık 16 liraya 3 yıllık almanızı tavsiye ederim. yıllık 225, iki yıllık 405 veya üç yıllık 585 tl'ye alabiliyorsunuz. ben de kendi yaptığım adımları ileteyim:


    önce microsoft hesabınıza iki tane kredi kartı tanımlayın. 2 tane olmasının sebebi microsoft'un satın almak istediğiniz her yıl için ayrı ayrı çekim yapması, tek kart olunca banka üst üste işlemleri engelleyebiliyor:

    https://login.live.com/login.srf?wa=wsignin1.0&rpsnv=13&ct=1611912684&rver=7.0.6738.0&wp=SAPI&wreply=https%3A%2F%2Faccount.microsoft.com%2Fauth%2Fcomplete-signin%3Fru%3Dhttps%253A%252F%252Faccount.microsoft.com%252Fbilling%252Fpayments&lc=1033&id=292666&lw=1&fl=easi2/


    Sonra xbox destek sitesine gidin: https://support.xbox.com/tr-tr/contact-us bize ulaşın'a tıklayın ve destek almak istediğiniz konuyu ilk satır abonelik ve faturalandırma, ikinci satır abonelik satın almak istiyorum olarak seçin. cyberpunk iadesiyle ilgili bilgilendirme çıkacak atlayın. bir arama isteyin'e tıklayın. açılan pencerede üst kısım tabii ki türkiye olacak ve telefon numarası kısmına başında sıfır olmadan numaranızı yazın (bilgisayarınız dark modda ise yazdığınız numara görünmüyor saçma bir şekilde. doğru yazdığınızı kontrol etmek için mouse ile yazdığınız numarayı seçebilirsiniz) ve onaylayın.


    bir kaç dakika içinde microsoft'tan aranacaksınız. müşteri temsilcisine indirimli xbox aboneliği almak istediğinizi söyleyin, sizi satın alma birimine yönlendirecek. satın alma birimindeki müşteri temsilcisine de indirimli gamepass ultimate alacağınızı söyleyin, zaten kendisi konuya vakıf olduğu için size yardımcı oluyor.


    ben 3 yıllık aboneliği tavsiye ederim, 1 ya da 2 yıl sonra aylık 45 lira (zam gelirse daha fazla) ödememek için şahsen 3 yıllık satın aldım.


    düzeltme: bugün müşteri hizmetleri bana bugün son gün demişti ama arayan diğer arkadaşların aldığı bilgiye göre son gün değilmiş arkadaşlar. bilginize.

  • Hocam sizleri böyle alalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hocam, ea play ile de alınma durumu varmış sanırım o konu nasıl oluyor acaba bilginiz var mı ?

  • Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Valla hocam inanın hiç bilmiyorum o konuyu, daha xboxım bile yok birde EA gamepass ultimate dahil olacak diyorlardı da o mevzu nedir bilmiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alpheratz kullanıcısına yanıt

    Bize ulaşından chat e bağlanın en doğru bilgiyi böyle alabilirsiniz bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Xbox Müşteri hizmetleri ile 2 kez görüşme yaptım. Artık bu şekilde satış yapmıyoruz diyerek beni teknosa vb. firmalara yönlendirdiler, bilginiz olsun istedim.

  • 5 tl olanlığı aktif ettiğiniz zaman bitiyor bu olay en azından bitiyordu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

    Bugün Xbox Müşteri hizmetleri ile 2 kez görüşme yaptım. Artık bu şekilde satış yapmıyoruz diyerek beni teknosa vb. firmalara yönlendirdiler, bilginiz olsun istedim.

    MH ile görüştüğünü bize henüz herhangi bir yazı gelmedi dediler, şu an için satışlar sadece MH ile yapılıyor. Dün ben aldım peşine konu açtım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim merhaba bende yeni konsol aldım ancak bir türlü canlı desteğe ulaşamadım nereden ulaşacağız link var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ariturka

    Kardeşim merhaba bende yeni konsol aldım ancak bir türlü canlı desteğe ulaşamadım nereden ulaşacağız link var mı?

    Bu linkten gereken yeri doldurun onlar sizi arıyorlar.


    https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sistem ile bugün 3 kez 12 aylık live pass aldım 180tl'den. son olarak ta 5.9tl 'ye ultimate upgrade'i yaptı mh. sizin anlattığınızda 5.9'ın 2 kez ödendiğini yazdınız. acaba pc'de ultimate değil miyim yani, eksik mi yapıldı. artık account'unuzun 36 aynın da tamamı ultimate diye belirtmişti temsilci.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: papahet81

    aynı sistem ile bugün 3 kez 12 aylık live pass aldım 180tl'den. son olarak ta 5.9tl 'ye ultimate upgrade'i yaptı mh. sizin anlattığınızda 5.9'ın 2 kez ödendiğini yazdınız. acaba pc'de ultimate değil miyim yani, eksik mi yapıldı. artık account'unuzun 36 aynın da tamamı ultimate diye belirtmişti temsilci.

    Ben hem PC hem konsol için açtırdırm o yüzden 2x 5.90₺ ödeme yaptım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım, bu durumda benim pc için kapalı diye anlıyorum. önce pc'yi mi açtırmak gerekiyordu? o fırsatı kaçırmadım umarım. 16 kasımda başlattım üyeliğimi, yarın 17 kasım da arasam pc için 5.9tl alıp onu da yapabilyorlar mı bilginiz var mı? o tren kaçmadı umarım, üzülürüm.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: papahet81

    anladım, bu durumda benim pc için kapalı diye anlıyorum. önce pc'yi mi açtırmak gerekiyordu? o fırsatı kaçırmadım umarım. 16 kasımda başlattım üyeliğimi, yarın 17 kasım da arasam pc için 5.9tl alıp onu da yapabilyorlar mı bilginiz var mı? o tren kaçmadı umarım, üzülürüm.

    Valla hiçbir bilgim yok o konuda isterseniz MH ile tekrar görüşün

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 Pc oyuncusu bu yöntemle ultimate sahibi olabiliyor mu? Yada aldıktan sonra 2 pc kardeşlik falan yapabiliyor mu?

  • 20 dk dır 4 den 2 ye düştü chat'teki geçerli konum. Deli oldum ya.

  • yarım saattir görüşmeye çalışıyorum ama müşteri temsilcisi bağlanmıyor, bekletiyor dakikalarca.


    Chatten 3 yıl + 1 ay ultimate alabilen oldu mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: HSeldon

    yarım saattir görüşmeye çalışıyorum ama müşteri temsilcisi bağlanmıyor, bekletiyor dakikalarca.


    Chatten 3 yıl + 1 ay ultimate alabilen oldu mu?

    ben aldım chatten. 2 yıllık istediğim için 2 yıllık aldım ama.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 ay üyeliğim yeni bitmisti. Aynı hesabım üzerine Müşteri temsilcisi ile bugün 180 + 6 TL ile 13 ay ultimate üyelik aldım. 2 ay da hediye verdi toplam 15 ay oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim de üyeligim bitiyor live gold al cam maksimum 3 ay veriyor. Nasıl ilerlemem lazım senelik almak için yardımcı olurmuusnuz 12 ay çıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.