Şimdi Ara

Elektrik Kanalından Sıva Altı Ethernet Döşeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhabalar.


    15 m ötedeki oturma odasında bulunan modemden kendi odama ethernet hattı çekmek istiyorum ancak bunu yaparken ortalıkta kabloların olmasını istemiyorum. Aklıma elektrik kanallarından bir ethernet kablosu götürmek geldi. Modemin arkasında bulunan ve odamdaki priz grubunu ethernet girişli olanlarla değiştirip elektrik kanaları içerisinden ethernet kablosunu götürebilirsem açıkta hiçbir şey görünmez diye düşündüm.


    Ancak bunun ne kadar mümkün olduğunu bilmiyorum. Oyun oynuyorum, eğer elektrik kablolarının yanından götürmek problem oluşturacaksa hiçbir anlamı yok benim için. Bu iki oda arasında koridor var ve eğer böyle bir şey yaparsam kablonun elektrik panosundan geçecektir. Eğer problem olmayacaksa daha önce böyle bir döşeme yapmadığım için nelere ihtiyacım olacağı konusunda da yardımlarınızı bekliyorum.


    Geleceğini tahmin ettiğim sorulara da yanıt vereyim.

    Binada sadece kablonet var, modemin kablosuzu çok kötü, piyasada para vermeye değecek ve kablonetin standartlarına uyan düzgün bir modem yok. Belki varsa 1000 TL'dir ancak 1000 TL verdikten sonra elimde sadece wifi olmasını mantıklı bulmuyorum.


    Powerline benim durumumda güzel gibi duruyor ancak yine oyun için stabilite sunmadığını söylemişler, bu sebeple onu da düşünmedim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.