Şimdi Ara

iPhone sahipleri şarj aleti ile geziyor diyen malum tayfa gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Buyrun 2800 mAh iPhone 12'nin 4500 mAh Note 20 Ultra ve OnePlus 8 Pro'yu mal etmesi. iPhone 11 Pro Max'in şov yapması. Bu veriler ışığında 12 Pro Max'in inanılmaz bir süre vereceğini düşünüyorum. Appla A14 gerçekten oldukça ekonomik.






  • İphone 11 kullanıyorum gece pili azalsın da şarja takayım diye parlaklık açıp video falan izliyorum
  • 1 aydır 11 kullanıyorum. 4G’ si Wifi’si, bluetooth’u, sosyal medyası, oyunu, kamerası ve uzun facetime görüşmelerine rağmen, 7-7.5 saatin altında ekran süresi almadım (10 saati geçtiğim oldu, ikinci ya da üçüncü günümde). Ekran kötü derler hadi anlarım, takoz derler yine anlarım, o paraya etmez diyenlerle bile oturur konuşurum ama pili kötü diyene shacktar ı çekerim.


    ekleme: şu an %29 şarjım. 6 saat 5 dakika ekran sürem var. Wifi - 4G karışık kullandım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 8 Kasım 2020; 20:53:7 >
  • Şükür bu zamana kadar hiç böyle derdim olmadı. (11 pro kullanıcısıyım)
  • İphone x kullanıyorum 2 yıl oldu şarjı ilk günden bile daha iyi
  • Bu söylem eski iPhone modelleri için geçerliydi. Özellikle iPhone 6s pil konusunda faciaydı. Fakat iPhone X ve sonrasında gelen özellikle de iPhone 11 serisiyle pil ömründe ciddi bir sıçrama yaptılar. Şu an pil ömründe en iyisi iPhone. Esasında en iyisi hep iPhone’du. Fakat Apple hep düşük kapasiteli piller kullandığı için iOS’un pil konusunda ne kadar verimli olduğunu çoğu kişi anlayamıyordu. Fakat şimdi Android cihazlara yakın seviyede pil kapasitesi koyunca fark ortaya çıktı. Ki yine de onlar kadar büyük kapasiteye sahip olmadığı halde daha uzun pil ömrü sunması Android’in ne kadar verimsiz ve kaynakları sömüren bir sistem olduğunu daha iyi gösterdi. Bir de o kapasiteleri görsek fark nerelere gelir siz düşünün.
  • Genelde bu ifade fakirlerin öne sürdüğü bir şey. Hayatlarında son 3 yılda çıkan iphoneları kullanmadıkları için hala eskisi gibi sanıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.