Şimdi Ara

b550 tomahawk ram önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Ryzen 5000 serisi işlemci ile kullanmayı düşünüyorum fakat uygun ram bulamadım. Bulduğum bazı ramler bu anakartın supported memory listesinde gözükmüyor fakat bu listede olmayan hiçbir rami çalıştırmaz mı bu anakartlar ?




  • Çalıştırır listeyi pek ciddiye almayın


    Corsair,gskill,team,patroit,crucial bütçenize uygun 3600 cl16 alın gitsin

  • bende de b550 msi egde var seninki ile yapisi ayni, ram destegi ayni... msi in listesinde 3600mhz cl16 gskill gvkc destegi görünmüyordu, gskill in memory config kismindan anakarti secerek baktim, destekledigini gördüm, mailde alttim. Sonuc sorunsuz calisiyor, cok memnunum. İlgili ramlarin kendi sayfasi varsa ordan da kontrol edebilirsin. 3600 mhz de bazi ryzen 3000 lerin imc lerinde sorun olabiliyormus, gskill in bana söyledigi buydu, en kötü hizi biraz düsürerek kullanirsin demisti, öyle olmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef üreticiler piyasada olan tüm ram kitlerini deneme imkanları olamıyor. Bu sebeple üretici sayfasındaki ram destek kısmında görünmüyor. Z97 gaming 7 anakartımda kullandığım pny 4x4gb 2800mhz ddr3 ram anakartın ram destek sayfasında yoktu. Tereddüt ederek almıştım yıllarca sorunsuz kullandım. Ryzen 5000 serisi için minimum 3600mhz cl16 ram almanızı tavsiye ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.