Şimdi Ara

Spor salonuna gidilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, pandemi sürecinde çok kilo aldım biraz fit bir görünüme kavuşmak adına spor salonuna kaydolmayı düşünüyorum ne düşünürsünüz ?




  • 3-4 yıl beklemeyeceksen gidilir. Bu hastalığa 3-4 sene en az çözüm bulunamayacak. Hayatimi 4 sene ertelerim diyorsan gitme. Yoksa 2 sene sonra gitmişsin şimdi gitmissin bi fark yok.

    Spora hem mental hem fiziksel ihtiyacım var benim mesela. Pandemi her bakimdan hayatimi mahvetti pamuk ipliğindeydim ince bir çizgideydim ama iyi taraftaydim iyi gidiyordum birden tepetaklak oldum.

    Ben yasak olmayan her şeyi yapıyorum pandemiden beri girip cikmadigim yer yok. Zorunlu olmasa maske de takmam(toplu alanlar hariç). Spora da baslayacagim saglik raporumu verdim vizeler bitsin salondayim

    Belediyeninkine gidiyorum duşu kapatmalari kötü oldu ama idare edicez. Ozel salonlar igrenç ustune para verseler gitmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 8 Kasım 2020; 13:9:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fit görünümden kastın ne bilmiyorum ama biraz dediğin için söylüyorum, evde de BİRAZ fit görünüme rahatça ulaşabilirsin. yediğine içtiğine dikkat et, sabah koşusu yap ve evde damacanayla bile ağırlık çalışarak fit olabilirsin. şınav mekik barfiks plank gibi hareketler için zaten salona da gerek yok bunları da katarsın.

  • Bence şu süreçte gitme vaka sayıları artıyor

  • Evde yaptığın spor da yeterli olabilir bence, tabii istediğin vücuda da bağlı.

  • Asıl şimdi gidilir, spor salonları neredeyse bomboş. Ben salona sabah 11 de gidiyorum öğlenleri bomboş oluyor. Birkaç kişi oluyor bazen tek ben oluyorum. Akşam nasıl olur bilmiyorum ama gelen sayısı çok azaldı.


    Her gün işe toplu taşımayla gittiğim için daha tehlikeli. Bu arada 1 haftaya yakındır koronayım ama salondan kapmadım evdekilerden kaptım onlarda herhalde toplu taşımadan kaptılar cunku ben hariç spora giden yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

    fit görünümden kastın ne bilmiyorum ama biraz dediğin için söylüyorum, evde de BİRAZ fit görünüme rahatça ulaşabilirsin. yediğine içtiğine dikkat et, sabah koşusu yap ve evde damacanayla bile ağırlık çalışarak fit olabilirsin. şınav mekik barfiks plank gibi hareketler için zaten salona da gerek yok bunları da katarsın.

    Hocam sıkıntı yeme içmede, yediğime içtiğime dikkat edemiyorum. Hareket şart bana.


    Diğer yanıtlar için de teşekkürler arkadaşlar.

  • Freeletics diye bir uygulama var playstore' da, indir vücut ağırlığınla çalışabileceğin bir sürü program var içinde. Ağırlık altına yatarak daha hızlı ilerleme kaydedersin ancak şu süreçte bence gidilmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 19 Kasım 2020; 22:17:41 >
  • 3-4 aydir gidiyorum bir sorun cikmadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer beraber yaşadığın insanlar risk grubunda değilse gidilebilir. temmuzdan beri bende salona gidiyorum genellikle öğlen saatlerinde gittiğim için salon boş oluyor ufak bir salonda hep aynı 5-6 kişi antreman yapıyoruz henüz korona çıkmadı. ama salonların kapanma ihtimalide bence yüksek yani salona gidip yıllık üye olmak mantıklı değil.


    marttan temmuza kadar evde birşeyler yapmaya çalıştım açıkcası evde de istediğin görünüme kavuşman mümkün ama 2 büyük sıkıntı var ilk kez spor yapıyorsan hareketleri öğrenmek ve alışmak evde daha zor olacaktır. 2. problem ise bunu bende yaşadım evde insanın yapası gelmiyor.

  • Annem baban veya yaşlı grubu varsa evde gidilmez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: nuriboyka

    eğer beraber yaşadığın insanlar risk grubunda değilse gidilebilir. temmuzdan beri bende salona gidiyorum genellikle öğlen saatlerinde gittiğim için salon boş oluyor ufak bir salonda hep aynı 5-6 kişi antreman yapıyoruz henüz korona çıkmadı. ama salonların kapanma ihtimalide bence yüksek yani salona gidip yıllık üye olmak mantıklı değil.


    marttan temmuza kadar evde birşeyler yapmaya çalıştım açıkcası evde de istediğin görünüme kavuşman mümkün ama 2 büyük sıkıntı var ilk kez spor yapıyorsan hareketleri öğrenmek ve alışmak evde daha zor olacaktır. 2. problem ise bunu bende yaşadım evde insanın yapası gelmiyor.

    Hocam spor geçmişim var. Hareketler konusunda vs tecrübeliyim. Babam şeker hastası, gitmesem daha iyi olacak sanırım.





  • bence gitme kapanabilir boşuna yazılmıs olursun ayrıyetten evde tek olsan git derdimde ailen var bede bu yuzden gıtmıyorum eve dumbell setı almayı dusunuyourm

  • şuan olabilecek en sıkıntılı yerler spor salonları bence.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.