Şimdi Ara

Samsung note 10 lite - Poco x3 nfc(128gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Öncelikle tercihim Samsung note 10 lite olacaktı kalem nedeniyle. Ama baktığımda sırf kalem için alınsa bile poco x3 e göre özellikleri çok düşük geldi bana.


    Ekran yenileme yarı yarıya. Sanırım poco'nun işlemcisi de daha iyi. Ekran koruma yok samsung'da niye koymamaışlar anlamak mümkün değil.


    Kalemle bir çok işimi kolaylaştırırım diyordum ama son kez sizlerden tavsiye almak istedim.


    Kamera konusunda hiç bilgim yok hangisinin kamerası daha iyi?




  • Samsung galaxy note 10 liteden bahsediyorsan onun rakibi mi 10'dur litesi değil. Çünkü litesini tokat manyağı yapar.

  • İkisi çok farklı cihazlar Samsung poco dan baya iyi bir telefon. Pil ve yenileme hızı dışından herşey de samsung daha iyidir. Zaten fiyat olarak da aralarında bariz fark var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 10 Lite'daki işlemci amiral gemilerinde kullanılan bir işlemci. Poco daki işlemci ise orta segmente ait. Burada tabi Snapdragon- Exynos işlemci arasında fark oluşuyor. Note 10 Lite ın işlemcisi daha iyi ama Qualcomm'un işlemcileri her zaman daha uzun ömürlüdür. Bu konuda düşünmek lazım. Poco'nun pil ve ekran yenileme hızı dışında bir artısı yok. Kamerada Note 10 Lite da OIS bulunuyor. Kameralara da da note 10 lite daha iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim anlamadığım aralarında bin lira fiyat farkı olan cihazları neden aynı segmentte görüp kıyaslıyoruz.? bu haksızlık değil mi xiaomiye? o zaman poco f2 pro ile kıyaslayalım note 10 lite'ı? onların da arasında bin lira var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 8 Kasım 2020; 12:21:47 >
  • Ben de bu aralar telefon bakıyorum. Tavsiyem yazanların geçmişte yazdıklarını okumanız. Mesela cem_23 isimli arkadaşın bu zamana kadar yazdıklarının %98.2'si samsung telefon almalısınız şeklinde. Markaların PR hesaplarını bu şekilde tespit edebilirsiniz.

    Telefon olarak ben birkaç yıldır xiaomi kullanıyorum memnunum ancak son 1 ay öncesine kadar 400tl gibi zam yemiş görünüyor, o yüzden başka bir marka da alabilirim. Samsung da alınabilir ancak ekranı çabuk kırılıyor ve amoled pahalı ekran, servise en haklı nedenle dahi götürseniz telefona yazılım yüklemişsiniz diye (google playstoredan yüklediğiniz herhangi bir şeyi dahi bahane edebilirler) garanti kapsamına almadıkları oluyormuş. Hatta ekşisözlükte de başlığı açılmıştı. Samsung Türkiye garantisine pek güvenmiyorum o yüzden.

  • Bu arada araştırmalarım sonucunda Realme 7 Pro aldım az önce. Kamera, şarj hızı , ekran kalitesi vs genel olarak gayet iyi görünüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amiga500_pro kullanıcısına yanıt

    hocam birkaç gün sonra yorumlarınızı beklyorum, özellikle kamera

  • amiga500_pro kullanıcısına yanıt

    Ben herhangi bir markanın savunuculuğunu yapmıyorum. Bunu nerenizden uydurdunuz bilemiyorum ama hiçbir firma babamın markası değil. Tavsiye istenildiğinde kendi yorumumu yapıyorum. Yaptığım yorum mutlak doğrudur diye bir iddiam da yok. Tavsiye yorumlarında xiaomi, oppo, realme gibi önerdiğim cihazlarda oldu. Kaldı ki tercihe göre diğer cihazların da tercih edilebileceğini ve üzmeyeceğini belirttim. Kimseyi bilmeden zan altında bırakmamanızı öneririm. Yaptığınız hiç hoş değil.


    Ek olarak; Samsung'un Note 10 Lite ile poco x3 nfc nin kıyaslamasına poco x3 nfc daha iyidir diyorsanız da teknolojinin zerresinden anlamadığınızı anlayabiliriz. Zaten iki model birbirinden tamamen farklı ve adil bir karşılaştırma olmaz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_23 -- 9 Kasım 2020; 11:6:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekatmak95 kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar, telefondan çok memnunuz kamerası, hızı vs çok iyi. Ekran görüntü kalitesi de çok iyi. Ayrıca cam film takılı halde ve kılıfla geliyor çok şık. Xianomiden geçiş yaptık ama gayet memnun kaldık. Tavsiye ederim.

  • Note 10 lite sakın sakın alma.Hepsinde sensor problemi var ve gecmiyor.Miui forumlara bakmani oneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi den Samsung note 10 lite a geçiş yaptım cok memnunum tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt

    Hangi telefondan geçtiniz, size Samsung un ne gibi artıları oldu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavernac1 kullanıcısına yanıt

    xiaomi mi8 den geçtim 4 yıl boyunca sırasıyla minote3 mi6 ve mi8 kullandım donanım olarak güzel cihazlardı ancak ben yazılım sorunlarından çok sıkıldım ve note serisine geçiş yaptım mesela aynı anda wifi ve bluetoot açamıyordum wifi hızını 1 mb altına indirip koparıyordu neti çok araştırdım bu sorunu yaşayan binlerce kişi var ama çözüm yok.diğer konu güncelleme olayı cihazlara güncelleme kafasına göre geliyordu sonrasında desteği de kestiler güvenlik güncellemesi dahi yapmıyorlardı samsung da 3 yıl güncelleme desteği açıklandı and 13 dahil alacak

  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt

    Cevap verdiğiniz için teşekkürler son bir yıldır android kullanıyorum (oppo rx17) iphone stabilitesini çok arıyorum. Çinli üreticilerden bu gibi şikayetler çok özellikle xiaomi ve oppo grubundan haklısınız macera aramaya gerek yok. Fiyatlardan dolayı iphone alamayacağımıza göre Samsung tercih etmek hiç değilse riski azaltmış olur.

  • tavernac1 kullanıcısına yanıt

    aynen öyle hocam aslında niyetim iphone 11 di ama malum rakamlar çok arttı 7500 tl ye 11 alınabiliyor ben 4400 e note 10 lite tercih ettim arada 3.100 tl fark var o farka samsung watch 46mm akıllı saat son çıkan buds kulaklık alınır üste de 500 tl para kalır.Tabi bu benim fikrim herkesin tercihi bu olmayabilir.

  • Kesinlikle Samsung Galaxy note 10 lite 👍
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.