Şimdi Ara

Sims 1 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sims 1 yükledim bu sabah kurdum biraz oynadım. Her zaman ki gibi biraz kurcaladım. Sol üst köşede <1> yazan yer vardı. Sağ oka tıkladım. <2> oldu. Ondan sonra The Sims yazıyor altta bir şey doluyor The Sims Superstar yazıyor altta bir şey doluyor. Ve bu böyle sürüyor. Aynı zamandada hep aynı şeyler yükleniyor. Yani aynı şeyler dönüp duruyor. İsteyen olursa resmini atabilirim. Ve unutmadan yarım saat kadar geçince yüklemeler tamamlanıyor ama donuyor. Yani hiç birşey yapamıyorum. İnşallah bir çözüm yolu vardır.




  • Merhaba. Aynı şey bugün bizim de başımıza geldi, kaldırıp temizlik yaparak bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kurduk kaç sefer, onlar bile fayda etmedi. Farklı kaynaklardan indirdik, yine aynı işlemleri yaptık, nafile. Sonunda hiç alakası olmadığını düşündüğüm halde, oyunu bir kez de yönetici olarak çalıştırmayı denedim ve şaşırtıcı bir şekilde düzeldi ve normal çalışmaya başladı. Konunun üzerinden 11 ay geçmiş ama, belki birgün başkasının da başına gelirse diye bulduğum çözümü yazmak istedim.

  • Yönetici olarak nasıl yaptınız anca indirmiştim hayallerim yıkıldı ya düzeltemiyprum ve bilgisayardan anlamıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rabiapst R kullanıcısına yanıt
    Sims’in simgesine çift tıklamak yerine önce sağ tıkla orada “yönetici olarak çalıştır” yazar ona tıkla yönetici olarak çalışmış oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.