Şimdi Ara

rx 5500 xt geri iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaslar vatan bilgisayardan bu kartı aldık ama aklimizda gtx 1650 super kaldı acaba değişim olurmu veya geri iade




  • Geri iade değil, iade.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Geri iade değil, iade.

    pardon hocam aynı anlam aynen iade zaten o anlama geliyor peki böyle bir şansimiz varmı

  • 4gb modeli ise 1650s ile denk ürünlerdir iade sebebiniz nedir?


    8gb model ise iade gerektirecek bir durum söz konusu değildir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    4gb modeli ise 1650s ile denk ürünlerdir iade sebebiniz nedir?


    8gb model ise iade gerektirecek bir durum söz konusu değildir.

    4gb modeli hocam sebebi amd kartlarindaki problemler bana danismadi alirken simdi ise gtx 1650 super almak istiyor degisim ve iade mumkunmudur ekran kartlarinda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan bilgisayardaki yonetici bize magazadan alinan urunlerde degisim ve iade olmadigini soyledi dogrumudur bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Kutuyu açmadığını sürece iade almak zorunda

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaos_3492

    Kutuyu açmadığını sürece iade almak zorunda

    Kutu acildi kullanildi ürün neyse yapacak birsey yok pugb mobile test etmis bu aslinda bu kart icin bir kistat değil nekadar ben olsam 1650 s almasindan yanaydim ama bu kartta gayet iyi tercih meselesi tabi denk kartlar sonucta


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

    Mümkündür ama her üründe sorun çıkacak diye bir şey yok tercih sizin tabi


    Ekleme ;Kutu açılıp kullanıldığını yazmışsınız iade almayabilirler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 8 Kasım 2020; 13:43:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThE LoSt

    Mümkündür ama her üründe sorun çıkacak diye bir şey yok tercih sizin tabi


    Ekleme ;Kutu açılıp kullanıldığını yazmışsınız iade almayabilirler

    Aynen hocam kabullendi karti kullaniyor diger oyunlari test edecek aslinda guncel oyunlarda orta ayarlada uzmeyecek bir kart ryzen 3 3200g 8 gb ram ile kullanacak ilerde 16 ya yukseltecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

    Vatan netten alışveriş iade süresi 15 gün elden alımda 7 gündür.


    Kutu açılsa, kart takılıp denense/kullanılsa dahi kutu aksesuarlar eksiksiz olrk kutuya düzgünce yerleştirildiğinde iade alınır, orada size iade almıyoruz kutu açılmış fln diyemezler, ama işte biz bu ürünü yollarız teknik servise oradan onay alıp öyle iade alırız gibi işinizi zorlaştırabiliyorlar.


    Öyle bir durumda da etrafta müşteriler varsa ve siz ''burada deneyin bakın, daha 1 hafta olmadı, müdürünüzü çağırın v.s. gibi sesi yükseltirseniz'' kısaca etrafa biraz sesinizi duyurup ''cazgırlıkmı denir'' bu şekilde hareket ederseniz iade edebilirsiniz, üstelik ben yine buradan yada farkı neyse verip başka kart alacam, bundan memnun kalmadım dediğiniz de, genelde hiç arıza da çıkartmıyorlar ama dediğim gibi kutu ve içeriği herşeyiyle düzgünce ve eksiksiz iade etmeniz önmli.


    Düzenleme :

    Aslında bu durumların önüne geçmek adına, vatandan elden bir alışveriş yaparken, ben bunu alıyorum ama istediğim gibi çıkmazsa yada istediğim performansı/deneyimi alamazsam v.s. gibi bir durumda getirip başka bir kart ile değiştirebilirmiyim diye sorun, direk evet cevabını ve size bahsettiğim gibi (ama kutuyu yıpratmadan ve içeriği eksiksiz getirin) cevabını otomatik olrk alıyorsunuz, hâliyle böyle bir iade durumunda hiç sıkıntı

    yaşamıyorsunuz v.s.



    Sizin ve sizin gibi elden alacak olan başkaları adına bu bilgi göz önünde olsun.  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 8 Kasım 2020; 14:40:33 >




  • GuvenDMRK kullanıcısına yanıt

    Doğru söylüyorsunuz.

    Çünkü tezgah arkasındaki insanlar, genel olarak heryerde ve her alanda, sizin yaşınız görünüşünüz haliniz tavrınız kılık kıyafetinizden diksiyonunuza kadar gözden geçirip ''youtubeta böyle birsürü sosyal deneyde mevcut'' kafalarında bir elekten geçirip öyle davaranıyorlar, bu bahsettiğiniz önceden bilgi almak durumu bunun önüne geçmek için bencede önemlidir.

  • Kisaca magazadan alimda olsa iade ve degisim.var diyorsunuz ben yarin diger illeri arayacağim kural ne ise o olmali bakalim diğerleri ne diyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    KosmanoS kullanıcısına yanıt

    Kurallar bölge bölge değişmez, iade var, siz kutuyu aldığınız şekilde toplayıp/kapatıp mağazaya gidip, ben bunu iade etmek istiyorum memnun kalmadım işime yaramadı yada beğenmedim değiştirmek istiyorum dediğinizde almaları gerekir.


    Eskiden beri durum böyle, şahsen çok cihaz ve parça memnuniyetsizliği ile vatan dan elden aldığım üründe değişim ve iade yaptım, pek sıkıntı yaşamadım 7-8 yıl öncesinde topkapı şubesinde bana servise göndericez sıkıntısı çıkartılmak istendiğinde (burada sistemler topluyorsunuz haliyle burada servis elemanlarınız ve gerekli sistemleriniz vardır takıp deneyin diyerek) orayı ayağa kaldırmıştım ve sonucunda hemen değişimi mi yaptırıp çıkmıştım, sonrasında elden alımlarımda şu yukarıda bahsettiğim şekilde memnun kalmazsam getiririm, değişirim konuşmasıyla aldığım ürünler de 3-4 kez hiç sıkıntı yaşamadan değişimimi ve iade, hâtta başkasınn (komşumun) aldığı ürünü bile (komşum gittiğinde başlarından savmışlar, onunla birlikte gidip konuşup) iade ettim v.s.


    Yukarıda ki arkadaşın (@KosmanoS) dediklerine de katılıyorum, konuşma üslubunuz bile önemli.


    BKNZ.


    https://www.hurriyet.com.tr/10-milyar-dolarlik-teknomarkette-rekabet-kosulsuz-iadeye-kaydi-13367259




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuvenDMRK -- 8 Kasım 2020; 18:4:10 >




  • İyi, bi sorum olacak o zaman: Daha evvel satın alınmıs sonra iade edilmiş bir kartı size verseler alıp kullanacak mısınız yoksa "aa bu kullanılmış, bana sıfırını verin" mi diyeceksiniz?


    Üretimden kaynaklı bir sorun olmadığı müddetçe iade alınmaması lazım ya da iade bedelinden kesinti yapılması lazım. Ki, mağazadan bizzat alınan ürünlerde arıza olmadığı müddetçe iade yapılmaz.


    Söz konusu ürün kullanılmamış ise iade alınabilir ancak.

  • shruikan kullanıcısına yanıt

    Bu soru bana ise bahsettiğiniz durum, elden alımda kontrol edilebilir ancak bu bile ne kadar anlaşılabilir olur bir muammadır.


    Mesela vatanı örnek alırsak vatan, parasını peşin olrk ödeyip almadığı o kartı ithalatçısına yollar, onlar da eksik ambalajı varsa yenileyip tekrar vatan yada başka bir firmaya da gönderebilir, bir hafta, 15 gün içinde geri dönmüş bir cihaz görünüş ve çalışma olarak sorunsuz/kusursuz olduktan sonra (ki bu konu zaten iade alımda en önemli unsurdur) bu durum vatanı yada diğer satıcıları pekte etkikemez ve biz, 0 diye düşünerek aldığınız kartın gerçekten 0 olduğunu düşünüyorsak bazı durumlarda sırf bu sebeplerden dolayı yanılıyor da olabiliriz.


    Bu duruma ek diğer bir durum ise; vatan bu tarz kartları ithalatçıya yollamadan dilerse hazır sistemlerinde de kullanabilir v.s.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.