Şimdi Ara

Ousama Ranking (2021)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ousama Ranking (2021)


    Stüdyo: WIT STUDIO

    Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Fantastik, Tarihi, Seinen

    Konu: Bojji sağır ve güçsüz bir prenstir. Kraliyet ailesinin en büyük oğlu olmasına rağmen insanlar onun kral olmaya uygun olmadığı hakkında dedikodu yapar. Kage, Bojji'nin ilk arkadaşıdır. Kage ile tanıştıktan sonra Bojji'nin hayatı büyük ölçüde değişmeye başlar.




  • Görsel hoşuma gitti. Üstüne WIT in yaptığını görünce konusunu açayım dedim. Ekim 2021 de gelecek.

  • bana neden anime izliyorsun diyorlar. işte tam da bu tarz animeler yüzünden.

  • Konuyu açarken görsel hoşuma gittiği için açtığımı söylemiştim. Yayınlanan 2 bölümü de izledim. Çok hoşuma gitti. Harbiden sanat tasarımı çok hoş. Dünyası da güzel. Tavsiye ederim.

  • Fantastik anime sevenler bir şanslarını denesin. Güzel bir dünyası var. Çizimlerine aldanmayın.

  • Müthiş anime. Cuma günlerini iple çekiyorum. Ousama Ranking (2021) 

  • Benim de listeme eklediğim bir animeydi. Gerek konusu gerek sanat tasarımı harika duruyordu. Niyetim biriktirip izlemekti ama dayanamadım bir günde 6 bölümü de izledim. Muhteşem bir anime. İzlediğim yerde yorumlarda çizimleri için olumsuz yorumlar vardı ama ben başka bir çizim tarzıyla böyle bir etki yakalayabileceklerini zannetmiyorum. Konusu ve anlatım biçimi zaten alıp götürüyor insanı. Listenizdeyse mutlaka izleyin. Çizimleri içinde ön yargıyla yaklaşmayın bir-iki bölüm derken alışırsınız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çok çocuksu duruyor o yüzden tereddüt ediyorum izlemeye ama yorumlar da pek iyi... Biri beni aydınlatsın lütfen.

  • Benimde haftalık takip ettiğim animelerden kendisi, senaryo ilgi çekici her bölüm sonunda acaba sonraki bölüm ne olacak hissini bana geçirdi.

  • Harika ötesi anime. Bu yılın favorisi benim için.

  • Süper ötesi bir anime izlemeyen çok şey kaçırır.

  • Siz bu kadar övünce benim de başlayasım geldi :) güzel bir şeye benziyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtesem ulan,kacirmayin bunu

    Evet ilk 2 bolum sarmiyor gibi ama sonrasi harika bi hikayeye dönüşuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkanimede 11.bölüm yüklenmiş. Çok iyi gidiyor gerçekten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hafta bölüm yok. 12.bölüm 6 Ocak da yayınlanacak. 12.bölümle beraber yeni op ve ed de olacak. Sezonun 2.yarısı için trailer yayınlandı. Hazır gelmişken tekrar tavsiye edeyim. İzleyin, izletin


    Ousama Ranking (2021)アニプレックス YouTube チャンネルyoutube
    「 #王様ランキング 」第2クール 2022年1月6日より 毎週木曜24:55~ フジテレビ“ノイタミナ”ほかにて放送開始! Amazon Prime Videoにて見放題独占配信中!(一話~十一話) https://www.amazon.co.jp/dp/B09JBGF9W9 Amazon Prime Videoにて見放題独占配信! 毎話フジテレビ放送開始1時間後より配信予定 ※放送時間は予告なく変更になる場合があります。 ▼放送・配信情報詳細▼ https://osama-ranking.com/onair/ 小さな勇気が、世界を変える 累計発行部数150万部を突破した話題沸騰中の冒険ファンタジーコミックス、「王様ランキング」がついにアニメ化! オープニング・テーマ:Vaundy「裸の勇者」(SDR / Sony Music Labels) エンディング・テーマ:milet「Flare」(SME Records) 【STORY】 国の豊かさ、抱えている強者どもの数、 そして王様自身がいかに勇者のごとく強いか、 それらを総合的にランキングしたもの、それが〝王様ランキング〟である。 主人公のボッジは、王様ランキング七位のボッス王が統治する王国の 第一王子として生まれた。 ところがボッジは、生まれつき耳が聞こえず、 まともに剣すら振れぬほど非力であり、 家臣はもちろん民衆からも「とても王の器ではない」と蔑まれていた。 そんなボッジにできた初めての友達、カゲ。 カゲとの出会い、そして小さな勇気によって、 ボッジの人生は大きく動きだす―――。 【STAFF】 原作:十日草輔 『王様ランキング』(ビームコミックス/KADOKAWA刊) 監督:八田洋介 シリーズ構成:岸本 卓 キャラクターデザイン・総作画監督:野崎あつこ サブキャラクターデザイン・総作画監督:河毛雅妃 副監督:今井有文 チーフ演出:渕上 真 メインアニメーター:大城 勝/小笠原真/藤井 望/吉田奏子 美術監督:金子雄司 美術設定:藤井一志 色彩設計:橋本 賢 撮影監督:上田程之 編集:廣瀬清志 音楽:MAYUKO 音響監督:えびなやすのり 音響効果:緒方康恭 アニメーションプロデューサー:岡田麻衣子 アニメーション制作:WIT STUDIO 【CAST】 ボッジ:日向未南 カゲ :村瀬 歩 ダイダ:梶 裕貴 ヒリング:佐藤利奈 ドーマス:江口拓也 ベビン:上田燿司 アピス:安元洋貴 ドルーシ:田所陽向 ホクロ:山下大輝 ボッス: 三宅健太 シーナ:本田貴子 ミランジョ: 坂本真綾 デスハー: 下山吉光 デスパー: 櫻井孝宏 オウケン:遊佐浩二 ◆公式サイト:https://osama-ranking.com/ ◆公式Twitter:@osama_ranking (https://twitter.com/osama_ranking ) ⓒ 十日草輔・KADOKAWA刊/アニメ「王様ランキング」製作委員会 #Vaundy #milet
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3D-RYtwwaBVB8&q=EgQuLZpEGNG3rI4GIhAVWlHu8Uu6PtOSZBJ4aW_tMgFy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. -- 28 Aralık 2021; 17:21:24 >
  • 8 Bölüm izledim ve 7/10 diyebilirim, kesinlikle abartıldığı kadar bir şey yok bence insanlar modern anime çizimlerinden sıkıldığı için ekstra sevmiş. Evet twistler var ama bunlar tanımadığımız karakterlerden ve arka arkaya olunca biraz etkisini kaybediyor.

  • Cizim ile alakasi yok sevilmesinin,hikaye anlatimi senaryosu muhtesem.seni sarmadiysa sarmamistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

    Hangi senaryosu muhteşem mesela, zaten karakter tiplemeleri klişe ve twist dediğin şey zaten 1 bölüm önceden veya sonradan oluyor çokta bir kurgusu yok. Düz shounen ilerleyişi bile var diyebiliriz.


    Sevenine saygım var ama çok olağanüstü bir yazarlık, kurgu varmış gibi övülmesine anlam veremiyorum. Ben bir yazar değilim ama aynı seviyede veya daha iyi bir şey yazabileceğime de eminim. WiT stüdyo olmasa kimsenin umurunda bile olmayacak bir mangaya godtier adaptasyon yapmışlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 3 Ocak 2022; 5:27:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.