Şimdi Ara

Axen tv çınlama sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, dün vatan bilgisayardan axen marka 32 inç android tv aldım. Televizyon kasasından özellikle geceleri çok rahatsız edicek şekişde bir çınlama sesi geliyor. Vatanı aradım servise yönlendirdi onlarda cuma gelecekmiş güya pek güven vermediler açıkcası. Birde foruma sorayım dedim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.




  • Tahminen besleme katından gelen bir yüksek frekans çınlamasıdır ama cihaz garanti kapsamında olduğu için kendiniz müdahale etmeyin derim. Geç de olsa servis görsün.

  • Hocam servise gönderin ama müdahale ettirmeyin 3 ay içinde arızalanan ürünler ayıplı ürün sayılır direkt değişim isteyin bence zamanında asus bilgisayarımı iade etmiştim ses kartı bozulduğu için istemediğim halde tamir ettiler ama 4-5 kere gönderince en son pes etmişlerdi
  • Asus servis ile sunny servisin ilgisi ve kalitesi bir olurmu bilmiyorum umarım olur:)
    Servisi bekleyeceğim o halde, cevaplar için teşekkürler.

    @iCrush @mustyyyyy

    Edit: Birde servise çok güvenemediğim için soruyorum, bu sesin normal olma ihtimali yoktur değil mi? Yani servis ses normal deyip geçiştirmez umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loley00 -- 5 Kasım 2020; 1:55:23 >
  • loley00 kullanıcısına yanıt

    Hocam yüksek ihtimal bu ses normal diyebilirler ama sert çıkın o zaman niye diğer televizyonlarda yok veya ben bu ürünü showroom'da görüp deneyerek aldım böyle birşey olsa almazdım diyin tüketici hakem heyetine başvuracağınızı belirtin bu kadar ısrarcı olamazlar tabi ama bunları derseniz öyle bir iddiada bulunamazlar.


    Bir örnek vereyim Arçelik evime davlumbaz montajı için geldi kurdular çalıştırdık zangır zangır titriyor davlumbaz özellikle üstteki bacanın gözükmesini kapatan teneke çerçeve adama dedim bu titriyor diye bu ürünler böyle dedi. Bende koskoca Arçelik bunu böyle mi üretmiş o zaman alın götürün diyince söktüler 4 vida atmaları gerekirken 2 vida atmışlar sonra işlerini adam gibi yapınca titreşim gitmişti.

  • Anladım hocam, bakalım cuma günü görücez ne diceklerini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loley00 -- 5 Kasım 2020; 13:0:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.