Şimdi Ara

Web tasarım hizmeti sunan bir şirkette stajyer olarak nasıl çalışabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, üniversitede ön lisans öğrencisiyim. Okuduğum bölümle alakalı değil bu içimdeki bu sektöre yönelik merak ve geliştirme arzusu, bu dalda kendime güvenim var ve de yaklaşık 25 gün kadar süre içerisinde CSS, HTML derslerini bitirdim. Bilemedim bir bir buçuk ay içerisinde JavaScript'e geçtim ve JavaScript dersleri alıyorum şu anda. Kendime öylesine birkaç site de yaptım, temsili görüntüleri aşağıya bırakıyorum. Ben bu alanda kendimi geliştirmek istediğimden ötürü bir yerlerde staj niteliğinde öğrenim sağlamak istiyorum. Ama iş ilanlarında hep deneyimli çalışanlar arıyorlar. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı acaba? Konumum İzmir, amacım kendimi bu sektörde en iyi düzeyde geliştirmek. Teşekkür ederim.

    Web tasarım hizmeti sunan bir şirkette stajyer olarak nasıl çalışabilirim?


    Web tasarım hizmeti sunan bir şirkette stajyer olarak nasıl çalışabilirim?


    Web tasarım hizmeti sunan bir şirkette stajyer olarak nasıl çalışabilirim?


    Web tasarım hizmeti sunan bir şirkette stajyer olarak nasıl çalışabilirim?


    Web tasarım hizmeti sunan bir şirkette stajyer olarak nasıl çalışabilirim?



  • Öncelikle front end tarafında mı kendini geliştirmek istiyorsan yoksa backend mi ona karar vermen lazım. Backend dev.ler genelde full stack oluyor çünkü front end işin daha kolay kısmı. Buradaki roadmapte sırayla öğrenmen gereken araçları görebilirsin:

    https://github.com/kamranahmedse/developer-roadmap

  • patatessiz patso kullanıcısına yanıt
    yav copy paste hiç bir özelliği olmayan bir cevap olmuş internette yazıyor zaten bunlar ve adam nasıl iş bulurum demiş front endde ilerlemek istediğini yazmış yani önce soruyu okumalıyız

    hem ön lisansınız bilgisayarla alakasız hem de lisans eğitiminiz yok o yüzden bir işe girmek sizin için zor olur fakat ben front end alanında çok da okul eğitimine gerek yok (back end için de 4 sene okumaya gerek yok) diye düşünüyorum attığınız fotoğraflar gayet güzel biraz photoshop u htmla çevirme falan yapın kendinizi geliştirin yani 1 aylık tecrübeye kimse iş vermek istemez ve jsyi zaten tamamlamamışsınız sonrası ise sizin ne kadar istekli ve kararlı olduğunuzla alakalı kendinize bir linkedin hesabı açın tonla front end developer ilanı var zaten başvurun hepsine mutlaka bir tanesi dönecek (dönmeyebilir de yapcak bir şey yok tekrar denersiniz) biraz iyimser bir senaryo oldu ama front end alanı kolay bitmeyecek bir alan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Staj: Meslek eğitimi görenlerin öğrendikleri bilgileri hayata döndürme imkânı tanımak olur.


    Turizm ve Otelcilik okumayan bir kişinin bir otelde staj yapmasının da bir anlamı yok. Ama gider bir kıraathane de çaycılık yapabilir.


    Stajyerler bedava çalışan acemi işçiler olur. Bunun uygulanışı böyle. Yapacağı işin kuruluş için bir faydası olmayacksa, kimse garsonculuk oynasın diye birini yanına almaz. Staj bir iş değil, eğitimin bir parçası.


    Stajyerler eğitim kurmu ile anlaşılarak ve öğrenciler gözetilerek ve bundan da not alarak çalışır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K110 -- 5 Kasım 2020; 18:22:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: patatessiz patso

    Öncelikle front end tarafında mı kendini geliştirmek istiyorsan yoksa backend mi ona karar vermen lazım. Backend dev.ler genelde full stack oluyor çünkü front end işin daha kolay kısmı. Buradaki roadmapte sırayla öğrenmen gereken araçları görebilirsin:

    https://github.com/kamranahmedse/developer-roadmap

    Bu roadmaplere bakması güzel ama yeni başlayanlara uygun değil. Ki zaten bunu anlayıp takip edebilecek insanın da bu tip roadmape ihtiyacı yok. Zaten çalışırken öğreniyorsunuz mecburen.





    Bir yerde işe başlaman için kendini kanıtlaman lazım. Frontend uygulaması için kullanacağın bir çok open api var. Bir şeyler yapabildiğini göstermen lazım. Stajyer bile olsan ülkenin yarısı şuan yazılımcı olmak istiyor sektör çok dolu ki sen dezavatanjlı konumdasın.


    Mesela korona istatistiklerini alabileceğin bir api var. Burdan bilgi çekip gösterebilecek bir uygulama yapıp githuba koyabilirsin. Yalın javascript öğrenmek önemli tabi ama şuan sektörde react framework çok popüler durumda. React ile geliştirebilirsin.


    https://documenter.getpostman.com/view/10808728/SzS8rjbc


    Bu tip şeyler karmaşık geliyorsa önce udemy den bir kurs bitirip temel şeyleri öğrenmen daha doğru olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.