Şimdi Ara

Millenicom Benden Onay Almadan Aboneligimi İptal Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 5 aydir millenicom fiber 100 mbps e kadar internete aylık 154 tl fatura odeyerek kullaniyordum. Baska bir operatore gecmek icin gecis evraklarini farkli bir operatore kargoladim onay icin aradilar onay verdim ve ertesi gun millenicomdan 19.15 gibi internetimin kesildigine dair mesaj aldim. Abonelik iptallerinde tek tarafli fesih oluyor mu? Iptallerde benden onay alinmasi gerekmiyor muydu? Bu isin yasal suresi yok mudur? Gecis yapildiginda birden pat diye internet kesilmez ama bu ticari ahlak yoksunu millenicom nispet yapar gibi 'madem bizden hizmet almayacaksin o zaman aninda kesiyoruz' deyip sacma sapan ilkokul cocugu triplerine girerek insanlari magdur ediyor. Odedigim faturalar haram zehir zikkim olsun bu adi heriflere kanip da abone olurken iki kere dusunun.




  • Geçiş yapmışsınız siz yani yeni firmanıza yetki veriyorsunuz. Geçiş yaptığınız firmaya buna benzer bir evrak gönderiyorsunuz muhatap siz değil yeni firma olduğu için millenicom'un sizi aramaması gayet doğal.




    Millenicom Benden Onay Almadan Aboneligimi İptal Etti
  • Internetimi de aninda iptal etmeleri de dogal bir durum mu? Su an millenicom sadece internetimi iptal etti diger operatore gecis onayi vermedi 25 saattir bekletiyorlar
  • E.w.i.f.K kullanıcısına yanıt

    Millenicom iptal etmiştir yeni firmanız aktivasyon işlemini başlatmamıştır yeni firmanız ile iletişime geçin ve millenicom'un hattı iptal ettiğini kullanıcı adı ve şifrenin oluşturulup tarafınıza gönderilmesini isteyin.

  • Yeni operator ile surekli iletisimdeyim millenicomun gecis onayi vermedigini belirtiyorlar. Millenicomu biraz sıkıştırınca kayit aciyorum aciliyet bildirdim demeye basladi. Eski iss cirkeflik yapiyor
  • Tek taraflı olarak aboneliğinizi fesih edebiliyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.