Şimdi Ara

Kanalların 7/24 İzmir depremini vermesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acıyı yıkımı anlıyorum ama gölcük depremi hariç hiç bukadar kaç gündür üst üste kanallarda başka birşey yok, başka şeyler konuşulmasın piskolojik harekatmı var acaba? hatta son senelerde görüntüler fazla verilmiycek basına insanların piskolojisi çok kötü oluyor hastanelik oluyor deniliyordu şimdi tam tersi bir uygulama elazığ depreminde yasak gelmişti diye hatırlıyorum..

    50+ yaş üstünün piskolojisini bozdular yeminle kimi görsem ağlıyor.

    Ha bu işler paraya bakıyor malesef bir ay sonra yine unutulup gidecek her depremde olduğu gibi hele bu ekonomik cortlamada, salgın ortamında..

    Hadi 10.000 ce kaybımız olurda ülkece büyük bir felaket yaşıyoruz doğal derimde ilginç cidden..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Kasım 2020; 13:18:28 >



  • kerimcan kardeş ; ekonominin durumunu örtbas etmek için veriyorlar. Başka bir durum yok. Ayasofyanın açılmasıyla aynı mantık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugraloji

    kerimcan kardeş ; ekonominin durumunu örtbas etmek için veriyorlar. Başka bir durum yok. Ayasofyanın açılmasıyla aynı mantık.

    bende ilan edilen akp trollü olarak cidden şüphelendim bu sefer özellikle hükümet yanlısı kanallara bakıyorum 7/24 kesintisiz ordalar..

    biri enkazdan çıkıyor aynı kişiyi sabahtan akşama kadar aynı kişinin haberini yapıyorlar..

  • kanalların verecek bir şeyi yok. eskiden internet yokken tüm izleyici kitlesi TV seyrederdi. bu yüzden her türlü program izleyici bulabiliyordu, izleyici bulabildiği için de sponsor alabiliyordu.

    zamanla kitleler TV izlemeyi bıraktılar. gelirler düştü. program yapacak kişiler sponsor bulamadıkları için kanallar tarafından reddedilmeye başladılar. TV kanalları sadece tek tip içerik veren şeylere döndüler.

    bu yüzden, Korona başladığında 7/24 Korona'yı verip duruyolardı, yani adamlar bi gündem bulsa balıklama dalıyo. şimdi de deprem.

    benim evde uzun yıllardır TV yok ama annemlere hep söylüyorum memleketteki evde kapatın televizyonu diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    bende ilan edilen akp trollü olarak cidden şüphelendim bu sefer özellikle hükümet yanlısı kanallara bakıyorum 7/24 kesintisiz ordalar..

    biri enkazdan çıkıyor aynı kişiyi sabahtan akşama kadar aynı kişinin haberini yapıyorlar..



    Alıntıları Göster

    gir--- google-- 1 dolar kaç tl? --- 8.48 TL , uçuyoruz.


    Bu işin akpsi mhpsi chp si kalmadı. silkilen halk oluyor. Senin elinde euro dolar olsun, araba olsun yat olsun kat olsun fark etmez, sen sadece elindeki o metanın değer kazandığı kadar para kazandın, ama hayatta kullandığın her şeyi sen yapmıyor ve stoklu kullanmıyorsan - ki hiç bir insan olduğunu düşünmüyorum bu şekilde- ; geniş açıdan her yerde kaybettin, kaybetmeye devam ediyorsun.


    Evin 500 bindi, oldu 1 milyon diyelim. O sırada aldığın tüm ürünlere bak ; onların fiyatları ne kadar artmış. Yerine alacağın evin fiyatı nereden nereye gelmiş. Peynir ne olmuş, yağ ne olmuş.. 25 senedir evin ihtiyaçlarını ben alırım ; sene başında 26 TL olan 5 LT'lik yağ ; 56 TL'lere geldi. Gerçek enflasyon %150 civarında. Bu maaşlara yansıdı diyelim ; 5810 TL olması lazım asgari ücretin. Böyle bir şey olmayacak ; olmayacağı içinde insanların alım gücü düşecek. İnsanlar 1 kg peynir alırken ; yarım kilo alacak ya da almayacak. Peynirci kendi fiyatlarını zamlayacak ama 10 kilo satarken 3 kilo satmaya başlayacak. Sonra akı bokunu karşılamayacak ve şehre göç edecek, işçi olmak için yalvaracak. Peynir bulunamadığı için ithalat yapmak zorunda kalacağız ; hem de teşvik vererek. yabancılar buraya gelecek, yurt dışından süresi çokça geçmiş ürünleri getirecek. Elde kalan ürünleri pahalı pahalı yapıştıracak. Biz de en dandik ürünleri en pahalıdan almaya devam edeceğiz..


    Tabi bütün bunların ; ayasofyanın açılması karşısında hiç bir önemi yok maalesef. Ayasofya sayesinde işgal altındaki ülkemizi geri aldık.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bugraloji

    kerimcan kardeş ; ekonominin durumunu örtbas etmek için veriyorlar. Başka bir durum yok. Ayasofyanın açılmasıyla aynı mantık.

    +azeri ermeni savaşı şimdi de Trump mu kazanacak Biden mi? 1 dakika bile euro'nun 10 olduğundan bahsetmediler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.