Şimdi Ara

VATAN OEM BİLGİSAYARLAR ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, kafamda birçok mağaza var ama direk gidip görüp almak açısından vatandan toplama pc alabileceğimi düşündüm bu bilgisayarlarda kasayı açmak garantiyi bozar mı? Yani şimdi 6 ayda yılda bir kasanın içini açıp temizleyemiceksek sıkıntı. Sizden ricam güvenilir bir site önerebilir misiniz yada Ankara'da mağazası olan biryer?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Kasayı açmak garantiyi tabi ki bozmaz. Zaten garanti kasanın tümü için değil parça parça. Yani bir işlemci ile güç kaynağının garanti şartları farklıdır. Bu parçaların garantisini Vatan değil üretici firma veriyor zaten. Bu nedenle kasanızı rahatlıkla temizleyebilirsiniz sorun olmaz, sadece parçaların hassas ve garanti kapsamı dışına çıkaracak yerlerine müdahale etmeyin, temizlik amacınız varsa zaten buralarla pek işinizin olacağını sanmıyorum. Artık toplama bilgisayar satan birçok site var, sadece vatan ile sınırlı kalmanızı önermem, illa gidip görüp alacağım derseniz orası ayrı ama tüm siteleri araştırıp en uygun fiyata gelen siteden almanızı tavsiye ederim. Almadan önce siteyi iyi araştırıp,sikayetlerini inceleyin. Şimdiden hayırlı olsun.

  • Ben aciliyetim olduğu için vatandan 10 gün önce 8400e sistem aldım şu an aynı sistem 9250 vatanda fiyatları dolar endeksli 1 kuruş artınca bile anında yansıtıyorlar

    Ha aklımda qp super v2 vardı acil olmasa benzer sistemi oradan 7500e alacaktım o da şuan 8250 olmuş genel bir zam var yani. Vatanı tercih etme sebebim aciliyet bir de bazı arkadaşlar gözünden kaçırıyor ama ben mesela şuan netten 8250 tllik sistem alıp 9 taksite bölsem fiyatı 9100 tl civarına çıkıyor. Benzer sistemi vatandan peşin fiyatına 9 taksit ile 9250 tlye alabiliyorum.


    10 gün önce de 7500e internetten hazır sistem alsaydım taksitle 8150 lira oluyordu ben acil olduğu için 250 tl fazla verip aldım.


    Parça parça indirimden toplamak en karlısı fakat tüm parçaları 1-2 ay içinde toplayacağını var sayarsak dolar artar mı? Zam gelir mi? istediğin parça denk gelir mi? bir çok etken var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.