Şimdi Ara

Hat değerlerim nasıl (ADSL'den VDSL'e geçiş)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 16 mbps ADSL kampanyamdan 24 mbps VDSL'e geçiş yaptım.Geçişin 2-15 gün arasında sağlanacağı söylendi. Şuan hala ADSL bağlanıyorum bir değişiklik yok. Ara ara ping sorunu yaşıyorum. Hat değerlerimde bir anormallik var mıdır ve 24 mbps VDSL için uygun mudur? Santrale uzaklığım 476 m. Altyapımın maksimum 40 mbps destekleyeceği söylendi.

    Hat değerlerim nasıl (ADSL'den VDSL'e geçiş)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Against Me -- 30 Ekim 2020; 1:1:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Taahhütüm bitmek üzereydi. Arayıp yenilemek istediğimi söyledim, altyapının en fazla 40 mbps VDSL desteklediğini söylediler. 89TL'ye 24 mbps VDSL'e taahhüt yaptım fakat porttan falan bahsetmedi, sadece 2-15 gün arasında olacağı söylendi. Şuan hiç bir değişiklik yok hala ADSL 16mbps.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Snr değeri sınırda. Anlık kopmalar yaşıyor musunuz? Ankastreden modeme kadar olan kabloda ek var mı? VDSL geçişiniz tamamlandığında hattınızda sıkıntı yaşarsanız kablonuzu değiştirme yoluna gidersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cant Let Go

    Snr değeri sınırda. Anlık kopmalar yaşıyor musunuz? Ankastreden modeme kadar olan kabloda ek var mı? VDSL geçişiniz tamamlandığında hattınızda sıkıntı yaşarsanız kablonuzu değiştirme yoluna gidersiniz.

    Kopma çok nadir oluyor, 7 olan snr değeri 8lere yükseldi gün itibariyle. Ping değerlerinde yükselmeler oluyor anlık olarak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.