Şimdi Ara

Powerline Geçerli İp yapılandırması Hatası (Tenda P200)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 3 yıldır pc'de bağlantı için kullandığım Tenda P200 adaptörü, internetimi başka iss'e taşıdıktan sonra bu hatayı vermeye başladı.

    Firmwire update gibi bazı çözümleri yapmama rağmen düzeltemedim.Sorunun İntenet hızının yüksek gelmesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Hatayı download yaptığım zaman alıyorum.

    İSS değiştirdikten sonra internet hızım 24 mbps ten 100 mbps hızına çıktı.Eski iss'de hızın tamamını alabiliyordum fakat yeni iss'de 40 mpbs gibi bir hız alabiliyorum ve bu hızda bir süre download yaparsam bağlantım kopuyor. oyun, web vs. düşük internet kullanımında kopma olmuyor. İnternet kopması sadece adaptörlerden gelen ethernete bağlı pc de oluyor.


    Var mı aklınıza gelen bir çözüm?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 30 Ekim 2020; 0:50:1 >



  • Evin elektrik tesisatı 100 mbps hızı kaldıramıyor olabilir. Bende de aynı durum var. 25 mbps kablonet kullanırken TP-Link powerline ile full hız alırken 100 mbps tarifeye geçtiğimde 5 ghz kablosuz olarak en fazla 35-40 mbps alabiliyorum ama kopma olmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

    Sorunu Tendanın yeni gigabit modellerinden olan PH3 alarak çözdüm. Beklentim İnterneti kopmadan taşımasıydı ama 100 mbps internetin tamamını kayıpsız ve pingsiz taşıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hatabo -- 15 Kasım 2020; 20:19:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.