Şimdi Ara

Hp 2633 Tank Sistemi Çizgili Yazdırma Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Geçen sene (Daha 1 senem dolmadı) Hp 2633 yazıcı aldım. İçerisinden çıkan demo kartuşları kullanmaktayım hali hazırda. Siyah kartuşu 3 kez doldurmuştum toplamda renkliyi ise hiç doldurmadım. 1 hafta önce bitmeyen tank sistemi aldım. Kurulumunu gerçekleştirdim fakat birkaç sorum olacak.

    1. Yazıcının garantisi devam ettiği için yandan delmedim yazıcıyı kapak üzerinden verdim hortumları ama sanırsam kablolar sıkışıyor ve renkli yazı alırken siyah kartuş lekeleri meydana geliyor bunu önlemek için tek seçenek yandan delmek midir ?
    2. Olarak, özellikle renkli kartuşum çizgili çıkarıyor, bazen art arda çıktı alırken 1 sayfada kırmızı basmazken 2-3 sayfa sonra kırmızı tekrar basıyor. Bunu nasıl çözebilirim ? kartuşları temizledim sıcak suya yatırdım, derin temizlik kartuş kafa hizalaması yaptım ama sorun çözülmedi. renkli kartuşlarımda 5-6 sene önce aldığım photo ink mürekkep kullanıyorum sorunun kaynağı bu olabilir mi ? Konuya hakim üstadlarım yardımcı olabilirlerse çok sevinirim  . Şimdiden teşekkür ederim.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.