Şimdi Ara

C180 1.6 2009-2013 Nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, 1.6 Tdi 2013 jetta kullanıyoruz, aslında gerek donanımından gerek performansından ve özellikle de yakıtından aşırı memnunuz. (karma 5.7) fakat uzun süredir satıp c180 alma düşüncemiz var, şu an üzerine 30.000₺ civarı koyularak hasar kaydı, boya vs farklarına rağmen 2009 makyajsız ve 2011 makyajlılar bulunabiliyor, öncelikle bu aracı kullanan varsa yakıtı,bakımı,arızaları hakkında bilgi verebilir mi? sizce mantıklı olur mu? veya 180-200 bandına önerebileceğiniz nasıl bir araç olur?




  • Makyajlı olanlar makyajsız olanlara göre çok çok daha çekici ve albenili. Tabi kalitesine filan lafım yok ama makyajsız kasanın içi vectra c’ye benziyor :) düşünüyorsanız ve bütçeniz yetiyorsa makyajlı kasa tercih edin bence. Kompresör olanlara LPG takılıyor uyumlu çoğu LPG’li zaten ama 1.6 156hp ve 1.8 cgi olan turbo motorlar LPG’ye uyumlu değil alırken dikkat edin LPG’li olanını almayın. Kompresör olanlar LPG’de şehir içi 12-13 litre yakar 1.6 turbo 156hp benzinli olanlar şehir içi 10-11 litre benzin yakar. Tabi bunlar tahmin ve kullanıma göre çok değişken. Kullanıcısı olanlardan net doğru bilgiyi alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • C180 kompresör makyajlı kasa almanızı tavsiye ederim makyaj sırasında bu araçda ikibin civarında parça değiştirdi mercedes
    Hem konforu hem de yol tutuşu iyi bir araçtır
    Benim araç genel ortalama 9.5-10 arası yakıyordu çok dikkatli kullanmazdım
    2014 model jettadan geçiş yapmıştım açıkçası jettadan da çok memnundum fakat donanım fakiri bir araçtı
    Jetta kadar geniş iç hacim beklemeyin
    Daha rafine sessiz bir araç ona göre
    Yakıt önemli değil derseniz tabiki cgi motor 7gtronic almak en doğrusu olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makyajlı kasayı tavsiye ederim. Satışta daha rahat satarsınız piyasası makyajsızsa göre daha hızlı.


    Benzinli modellerin tamamında zincir problemi var. Zamanından önce değiştirmek gerekir. Araştırın demek istediğimi anlarsınız.


    AMG donanımlılarda alt takım çabuk dağılıyor. Jant eğilme, bükülme, kırılma vb. rot kolu, alt-üst salıncak vb. parçalar çabuk yoruluyor.

  • hepinize teşekkür ederim. makyajlı kasaları ben de daha çok beğeniyorum, alırsak lpg ile binmeyi düşünüyoruz çünkü günde gezme harici 90km git gel okulum var. ve bir bu kadar da geziyorum neredeyse günde 200km civarı yol yapıyorum buna benzin dayandırmam biraz zor olur :D


    Makyajlı kompressör, 1.6 ve lpgli bakmaya devam ediyorum ama çok büyük ihtimalle makyajsız kasa bulabileceğim gibi geliyor. 230un altında makyajlı temiz araç bulamadım.

  • Zincir problemi 1.8 cgi motorlarda oluyor genelde 1.6 larda sorun yok aslında.Aracım amg 83000 km de ve en ufak bir sorun yok şimdilik alt takımda gayet sorunsuz.Alınacaksa makyajlı kasa alınmalı kesinlikle rafine yol tutuşu gayet güzel bir araç.

  • birader 2012'de sıfırını almıştı. belli bir seneden önce kompresörlü, onunki turboydu. çok yakar, içi dar (ama jetta'nın da içi dar olduğu için size dar gelmez), genel kalitesi iyi. dar olması ve çok yakması dışında sıkıntı yok.

  • Mercedes aldın mı E serisinden başlayacak araba S kadar yolu var gerisi boş bence


    Paranızı daha yeni model Passat , Mondeo vs için kullanabilirsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.