Şimdi Ara

READER AT WORK ALMAK?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Bir ay içinde ingilizce gramer çalışmamı bitirip okuma çalışmaları yapmak istiyorum, yalnız nasıl bir yol izlemeliyim emin değilim. Belki önümüzdeki birkaç sene içinde dil sınavlarına girerim fakat şu an kesinleşmiş bir şey yok ve temel atmak, belli bir seviyeye gelmek için çalışıyorum. Daha sonra alanımla alakalı spesifik bir çalışma, okuma yapabilirim belki.

    Reader at work içinde farklı metinler olması nedeniyle ilgimi çekti. Hikaye vs yerine ayrı ayrı metinlerden oluşan bir kitap okumak istiyorum. Bu kitabı sadece sınavlara hazırlanan kullansın diyen de var, sınava hazırlanmayan da kullanabilir diyen de. Fazla bilgi göz çıkarmaz ama günlük hayatta hiç kullanılmayan, çok karşılaşmayacağım şeylerle haşır neşir olmak istemiyorum şu seviyede. Sonuç olarak bu kitap sizce beklentimi karşılar mı ya da buna benzer olarak ne önerirsiniz? Önerilerinizi bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ickiliydibilmemne -- 26 Ekim 2020; 3:48:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bence al



    reader at work 1 ve 2 o kadar agır kıtaplar degıl.


    more to read 1 de oyle fakat more to read 2 yi önermem sınava hazırlanmıyorsanız.


    bu kıtaplar daha cok akademık kelımeler ıcerıyor ama aynı zamanda gunluk kelımelerde mevcut. gramerı saglamlastırmak (okuyarak), guzel kelımeler ogrenerek guzel bır sevıyeye gelınebılır

  • Vocabulary In Use serisini kullanabilirsiniz. Seviyenize uygun olandan başlarsınız.

  • internet derya deniz bir turla bakalım. Ben önce inceledim ve ilk iki kitabı aldım ilk kitap 165. parçadayım 200 toplam parça sayısı 1. kitapda 2. kitap daha büyük ama onu komutanıma hediye ettim hatırlamıyorum.Ben bütün kelimelerine çalışarak ilerlerdim, askerlik yaptığım dönemde metinler güzel, bana katkısı oldu. Türkçesi yok, bu yüzden aklım erdiğince çevirdim kelime ezber kaynağım oldu. quizlete kelime listesi yapıp çalıştım. Metinler sıkıcı değil, bitirdikten sonra tekrar çalışacağım. ve 2. kitabı alacağım.

  • D&R da gormustum atakoy A plus awm
    Oradan bakabilirsiniz incelersiniz more to read de vardi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 31 Aralık 2020; 19:44:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.