Şimdi Ara

'Mimarlığa izin vermemişler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Annemin ağzından duyduğum dehşet verici söz. Ortaokulda, lise + mezun senesi dershanede toplam 9 sene aynı sınıfta okuduğum arkadaşım için söyleniyor bu söz. Kız güzel sanatlara gitmek istiyordu, mimarlık okumak istiyordu. Ayt çıkışı konuşurken söylemişti. Annesi babası da eczacılık istiyormuş. Sonuç izin vermemişler ve 50 küsür binden eczacılığa gitmiş. Halbuki iyi mimarlıklar da var o sıralamada. Eczane açmak zaten zor, açamazlarsa alacağı para mimarken alacağı parayla aynı olacak zaten ki mimarlıkta kendini geliştirirsen yine kapağı bir yerlere atma şansın var. Tanıdıklardan Kanadaya giden var mesela.
    Hayır en kötü sevdiği işi yapardı. İleride geriye dönüp bakmazdı neden kendi istediğimi yapmadım diye. Öyle yani gece gece düşüncelere boğuldum, insanların hayallerinin sönmesi ya da genç yaşta ölmeleri çok etkiliyor beni.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Şu ailelerin körlüğü yüzünden bir nesil harcanıp gidecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    Durum böyle cidden. Günümüzün sözde bilinçli ebeveynleri her şeyi bildiklerini sanıyorlar. Kendilerinin yapamadıklarını çocuklarına yaptırmaya çalışıyorlar. Sanki hayat onların hayatı. Tamam çocuğunun geleceğini de düşünüyor olabilirsin ama aşırı saçma bir tercih yapmadığı sürece karışmanın anlamı yok, insanlar kendi kararlarını vermeli kendi istediğini yapmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.