Şimdi Ara

NİKON D4 - CANON 5D MARK 3 - SONY A7 S2?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimin altında kullanma imkanım olan NİKON D4 - CANON 5D MARK 3 - SONY A7 S2 marka ve model fotoğraf makineleri mevcut? Fotoğrafçılıkta çok yeniyim, bu cihazlardan hangisine lens yatırımı yapmalıyım sizce? Portreye mi, manzaraya mı, sokak fotoğraçılığına mı yöneleceğim belli değil, yeni başlayan birisi olarak? Sizin makine ve lens tavsineniz ne olur? Yardımcı olursanız memnun olurum.




  • Her 3 makine de harika gövdeler. Hangisini alsanız sizi üzmez mutlu olursunuz. Ben kuş ve makro fotoğrafçılığı seviyorum benim ilgi duyduğum alan en çok Nikon D4 uyar. Bence alabileceğiniz lensleri de hesaba katarak makineleri elinize alın mümkünse 1,1,5 saat elinizde kalsınlar hangisine ısınırsanız onu alın.

  • Hepsi güzel alet ama henüz tam olarak ne çekeceğini bilmediğin için fazla ağırlıktan ziyade daha küçük bir set ile gezmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum, A7S2 daha çok video odaklı ama fotoğraf konusunda'da çok iyi iso performansı'da çok iyi bir çok benzer makinaya göre diye biliyorum, Canon'da lens fiyatları konusunda diğer iki markaya göre sanırım daha iyi olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

    Hepsi güzel alet ama henüz tam olarak ne çekeceğini bilmediğin için fazla ağırlıktan ziyade daha küçük bir set ile gezmek daha mantıklı olur diye düşünüyorum, A7S2 daha çok video odaklı ama fotoğraf konusunda'da çok iyi iso performansı'da çok iyi bir çok benzer makinaya göre diye biliyorum, Canon'da lens fiyatları konusunda diğer iki markaya göre sanırım daha iyi olur.

    Teknoloji olarakda daha iyidir Sony ama lensler sizi üzebilir. Tamron 28-75mm son versiyonu fiyat performans olarak iyi olsuğu söyleniyor. Birklite bulabilirseniz çok güzel olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.