Şimdi Ara

Riot'un yaptığı saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne zaman win streak yapsam, üst üste oyunuma flamer atıyor. Kötü oynayanlara lafım yok. Benim sinir olduğum tek şey flamerlar. Win streak yakalıyorum, üst üste 3 maç daha 5 dakika dolmadan flame yapan adam atıyor oyunuma. Dakika 5te adam sup dif demeye başlıyor. Oyun sonu s alıyorum gıkı çıkmıyor. Ahri alıyorum bota ana avrat sövüyor sup lux, dakika 15te e q w ile 5 kill aldırtmış oluyorum bota ses yok. Şimdi yine win streak yakaladım, 10 dakikada 2 kere bozdum seçim ekranında. Adam birinde bota rammus seçti ben feedlicem afk kalcam zaten oyunu silcem bozanı bilmem ne diye zırvaladı. Bozdum, bu sefer midden izin almadan talon kitleyen adam yüzünden bozdum. Sonunda 5 dk ceza yiyen de ben oldum.
    2014de 1 sene oynayıp bırakmıştım oyunu, 2 ay oldu tekrar başlayalı. Demir 4 ten bronz1'e çıktım, bendem başka 1 kasan daha varsa taşıyoruz ama tek başıma taşıyacak kadar da iyi değilim şu anda, acayip sinir bozuyor bu riotun yaptığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 25 Ekim 2020; 15:52:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • ağlama

  • lol şans oyunları kategorisinde zaten. takımına düzgün oynayan geldi mi kazanırsın. arada streak için kıyak adamlar veriyor. sonra nerede afk feeder var onları veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.