Şimdi Ara

Erken Seçim Olsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu erken seçim için hazır olduklarını söyledi ve Bahçeli'yi erken seçim için davet etti.
    Üzerinden zaman geçti herkes diyeceğini söyledi,
    Erdoğan burası kabile mi hayırdır dedi,
    Bahçeli 2023 adayımız Erdoğan dedi,
    Akşener, Kılıçdaroğlu doğru yere ateş etti dedi.

    Beni burda bilen bilir, hiçbir fikre ve hiçbir görüşe bağlı değilim, sürekli muhalefetim, bu demek değil ki CHP liyim. CHP gelse ona da muhalifim çünkü sürekli birşeylerin sorgulanması ve zaman içinde sürekli değişmesi gerektiğini ve bunun da sürekli mevcut idarecilere, kim gelirse ona muhalefet olunması gerektiğini düşünüyorum.

    Şimdi erken seçim talebine geri dönüyorum, herkes diyeceğini dedi zaten. İlk konuşan hariç hepsinin saçma da olsa kendi içinde bir tutarlılığı var. İlk ve zamansız konuşan Kılıçdaroğlu, biz hazırız hadi seçim yapalım diyorsa adayı bellidir. Eski adayı olan İnce kendi başına takılıyor. Kılıçdaroğlu kendisi aday olabilecek birisi değil gibi, olacak olsa erken seçim isterken bunu belli eder, nasıl bir istektir ki bu etkisiz Bahçeli den isteniyor. Bahçeli mi acaba Kılıçdaroğlu nun adayı diye düşündüm bir an ama Bahçeli Erdoğan ın adaylığını kendisinden çok istiyor, Akşener galiba üstüne alındı doğru yer beni aday göster seçime gidelim dedi.

    Bunu buraya not ediyorum, ilerdeki bir zaman hortlatmak üzere. Kılıçdaroğlu erken veya zamanında olacak olan, yani kendisinin biz sürekli hazırız dediği seçimlerde adaylığını veya adayını açıklamak için günlerce insanları oyalayıp, oraya buraya ziyaretler yapıp bir karar verecek. Hazır olan kişi seçim kararı alındığı an ilk açıklamasında aday olduğunu veya kendince sebeplerinden dolayı x kişisini aday olarak desteklediğini açıklar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.