Şimdi Ara

Kablonet Tarife Değişikliği Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kablonet Tarife Değişikliği Yardım

    Merhaba, ekte de görebileceğiniz üzere 24 ay taahhütlü 100 megabit 500 gb kotalı tarife abonesiyim ve ayda 120 küsür lira ödemekteyim. Maddi sebeplerden dolayı hızımı düşürmek için siteye girdim ve geçebileceğim tarifelere göz atarken şu anda kullandığım paketin aynısının yanına 54.02 yazdığını gördüm ve bunun fiyat olup olmadığı konusunda emin olamadım, müşteri hizmetlerini aradım ve bana sadece taahhüt iptalinden dolayı para ödemem gerektiğinden bahsedip durdu ama 24 aylık tahahhüt yasal olarak lehime bozulabilir. Yardımcı olursanız sevinirim.








  • Müşteri hizmetlerini arayıp sormanda fayda var üstüne bide cayma bedeli yansıtırsa sıkıntı olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resimde görünen tarifeler/paketler sizin geçebileceğiniz tarifeler ve ödemeniz gereken ek fiyatlarıdır, yani o paketlere geçerseniz şu anki kullandığınız paket fiyatının üstüne vermeniz gereken ücrettir. 54.02 TL yazıyor dediğiniz pakete geçerseniz 54.02 TL şimdiki faturanızın üstüne ödeyeceğiniz miktardır.


    Taahhütlü tariflerde sadece kullandığınız tarife fiyatının üstündeki paketlere ceza ödemeden geçebilirsiniz. Örneğin daha az ücrete sahip bir pakete geçmek istiyorsanız bunu ceza ödemeden yapamazsınız. Onun hesaplaması da; kullandığınız paketin/tarifenin indirimsiz fiyatıyla indirimli fiyatı arasındaki ücreti kaç ay kullandıysanız onunla çarparsınız ödeyeceğiniz ceza miktarını bulursunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 25 Ekim 2020; 1:2:42 >
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.