Şimdi Ara

Türknet servis sağlayıcı değişikliğine izin vermiyor.(Sabit tel numaranız elinizden gidebilir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen sene 25 yıllık sabit telefon numaramı ve yanında interneti turknete taşıdım, Memnun kalmadım ve tekrar eski operatöre geçmek için başvuruda bulundum, Telekom yetkilisi taşımakla uğraşmayın iptal edin yeni bağlantı yapalım size dediler fakat ben telefon numaramı kaybetmek istemediğim için taşımayı uygun gördüm. ona göre formları doldurdum, Karşı operatörden uygunluk geldiği gibi taşıma işlemi yapılır dediler,

    Haftalardır gidip geliyorum benim başvurum neden sonuçlanmadı diye ve her seferinde tekrar tekrar başvuru yenilemesi yapıyoruz ama turknet taşıma için uygunluk vermiyor diyorlar. Arayın türknetle görüşün diyorlar ama turknette arayıp görüşebileceğiniz bir çağrı merkezi yok.


    Benzer sıkıntı yaşayanlar ne çözüm buldular.




  • Merhaba, aboneliğinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı ve yaşamış olduğunuzu sorunu kısaca PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • YAPA'ya dahil ettilerse sizi maalesef aboneliğinizi taşıyamıyorsunuz. Onu kapatıp diğer firmadan yeni abonelik almak gerekiyor. Bizimde 20 yıllık numaranız değişti bu nedenden ötürü.

  • ben yapadan numara taşıdım, 5 iş günü süreleri var maks. bunu da sonuna kadar kullanıyorlar. btk ya şikayet ederseniz daha kısa sürebilir. 5. günde onay vermek zorundalar, vermezlerse orman kanunları devreye girmiş demektir böyle bir hakları yok.


    telekom müdürlüğüne gidip numaramı size taşımak istiyorum diyorsunuz formları dolduruyorsunuz bu kadar gerisi iki işletme arasında.


    tt elemanlarının turknet'ile görüşün demesi işgüzarlık, tt ekipleri bazen yapadan taşımayı beceremiyor işlerine gelmiyor bu yüzden kapatın açın tarzı konuşuyorlar. başvurunuzdan haftalar geçmiş diyorsunuz haftalar geçtiyse bir karışıklık olmuştur. umarım sabit no taşıma yapılmadan turknet hattınızı iptal etmemiştir. numara taşındığında internet aboneliği yani turknet aboneliğide iptal oluyor zaten. yanlız evrakları vs tutun borç sorgulama yapın alacağınız vereceğiniz kalmasın bunların işi belli olmaz.


    dediğim gibi 5 iş günü dolduktan sonrası orman kanunlarına girer. btk ile eş zamanlı numara taşıma yapın hem tt hem de turknete iki şikayet gönderin aynı anda oradan takip edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 24 Ekim 2020; 21:56:9 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Pm uzerinden bir soru sordum turknet adsl hizmet numaramla alakalı, ilgilenebilir misiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cefucsa kullanıcısına yanıt
    Merhaba, YAPA üzerinden hizmet alıyorsunuz XDSL numaranızı 880 ile başlamıyor. Online işlem merkezinde teknik bilgiler kısmından XDSL numaranızı kontrol edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.