Şimdi Ara

Boxlin - Ev Dekorasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir eve taşınırken, kişilerin en büyük problemlerinden biri, hiç şüphesiz ev dekorasyonunu en kullanışlı şekilde gerçekleştirebilmek oluyor. Kullanıcıların evlerini herhangi bir teknik çizim bilgisine ihtiyaç duymadan kolaylıkla 3 boyutlu ortamda çizebilmelerini sağlayan bir ev dekorasyon uygulaması olan Boxlin de bu konuda büyük kolaylık sağlıyor.


    Kullanıcıların hem kat planlarını 2 boyutlu olarak çizebilmelerini hem de eş zamanlı olarak çizimlerini 3 boyutlu olarak görüntüleyebilmelerini sağlayan Boxlin, kişilerin uygulama içerisinde yer alan yüzlerce mobilyayı kendi evlerine yerleştirip odaların içinde gezinebilmeleri mümkün kılıyor. Uygulama, özellikle yeni bir eve taşınacak olan kişilerin ya da yeni evli çiftlerin mobilya alışverişine çıkmadan önce, evlerini çizip hangi mobilya kombinasyonunun daha uygun olduğunu görmelerini sağlıyor.


    Uygulama Linki: https://www.boxlin.com


    Tanıtım Filmi:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergurarslabn -- 23 Ekim 2020; 16:20:52 >







  • Beğendiğimi söylemiştim ama fikir olarak kaldı bu düşüncem girip kullanmaya başladıktan sonra bir yazılımcı olarak çok basit ama büyük sorunlar getiren hatalar gördüm. Arkadaş bu uygulamayı bir gecede proje yetiştirmek için yapmadıysa bu sorunlar ile o kurduğu hayale bu Web sitesi ile erişemeyeceği kesin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmbot -- 27 Ekim 2020; 16:28:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim. Dikkatinizi en çok çeken eksikler nelerdir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ha şuan geliştirici siz misiniz ben o detayı kaçırdım sanırım.
    Öncelikle odanın bire bir planı yapmak imkansız sitede
    Örnek veriyorum 510x460 bir yer olacak rakamları girerken çizim kafayı yiyor ve bir önceki yeri bozuyor. Dikey veya yatay düz eklemi bozuyor diğer duvarın. Uç uca eklerken de sıkıntılar var. Hele 4 kare veya diktörken oda değil de başka bir odayi gerçek boyutlarında çizmek baya imkansız.
    Sonra bir kaç eşya yoktu veya ismi farklı mesela komodin.
    Bu basit bir sunum yada kabaca görmek veya göstermek için değil de benim gibi şuan yeni eşya alacaklar tam nasıl görüleceğini her ayrıntısına %100 doğruluk ile görmek istiyor. Kapı nin açılma yönü. Açık pencere sonra daha rahat ve doğru oda planı vs

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarınız benim için çok değerli. Gerçekten kat planı düzenleme modunda bahsettiğiniz sorunlar can sıkıcı olabiliyor. Çizim modelini kökten değiştirmek üzere şu anda başka örnekleri inceliyorum. Diğer yorumlarınızda da haklısınız. Tekrar teşekkürler zaman ayırdığınız için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuan İnternetim yok o yüzden fazla inceleme fırsatım olmadı şimdilik bu kadar ama bir kaç hafta sonra inceleyip daha detaylı bir feed back veririm sana özelden. Güzel düşünce ama dediğim gibi o yüzden başarıların devamını dilerim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.