Şimdi Ara

SOUSOU NO FRIEREN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bir süredir devam eden bu seriyi, mutlaka okumanızı öneririm. eski partisindeki arkadaşlarını kaybetmiş bir elf'in, isteksizce kurmak zorunda kaldığı, yeni partisiyle atıldığı maceraları anlatılıyor. en gül kısımları, elf'in zaman algısını ortaya çıkaran sözleri ve eski partisindeki arkadaşlarına ait flashback'ler.(gaiden bölümler yapılması için, bayağı bir malzeme var.)


    https://manga-tr.com/manga-sousou-no-frieren.html




  • animesinin fragmanı çıktı.



    Animeifyyoutube
    Frieren: Beyond Journey's End Official Trailer TV anime broadcasting starts in October 2023! [Anime Official Link] [Official site] http://frieren-anime.jp [Official Twitter] http://twitter.com/Anime_Frieren/ © Sanehito Yamada, Abetsukasa/Shogakukan/"Funeral Free Ren" Production Committee ------------------ Animeify brings you the latest Anime News, Anime Trends & Anime Trailers & Previews Facebook: https://www.facebook.com/Animeify-106857530788866 Instagram: https://www.instagram.com/animeify_official/ For App download: https://animeify.net/ © 2021 Animeify Frieren: Beyond Journey's End Frieren: Beyond Journey's End Trailer Frieren: Beyond Journey's End anime Frieren: Beyond Journey's End episode 1 Frieren: Beyond Journey's End release date
    https://www.youtube.com/watch?v=z643tEivnSk&pp=ygURU09VU09VIE5PIEZSSUVSRU4%3D
  • 29 Eylül de geliyor. Trailer yayınlandıktan sonra Japonya da trend olmuş. Stüdyo Madhouse. İlk bölüm 2 saat olacak.




    TOHO animation チャンネルyoutube
    「週刊少年サンデー」(小学館)で連載中、 山田鐘人(作)とアベツカサ(画)による漫画『葬送のフリーレン』。 「マンガ大賞2021」大賞受賞作が、いよいよTVアニメ化。 9月29日(金)よる9時 日本テレビ系「金曜ロードショー」にて 初回2時間スペシャル放送決定! 以後、新アニメ枠にて毎週放送! "Frieren:Beyond Journey's End" new trailer!! Launching 29th September in Japan!! 【スタッフ】 原作:山田鐘人・アベツカサ(小学館「週刊少年サンデー」連載中) 監督:斎藤圭一郎 シリーズ構成:鈴木智尋 キャラクターデザイン・総作画監督:長澤礼子 コンセプトアート:吉岡誠子 魔物デザイン:原科大樹 アクションディレクター:岩澤亨 美術監督:高木佐和子 美術設定:杉山晋史 色彩設計:大野春恵 3DCGディレクター:廣住茂徳 撮影監督:伏原あかね 編集:木村佳史子 音響監督:はたしょう二 音楽:Evan Call アニメーション制作:マッドハウス 【キャスト】 フリーレン:種﨑敦美 ヒンメル:岡本信彦 ハイター:東地宏樹 アイゼン:上田燿司 【あらすじ】 勇者ヒンメルたちと共に、10年に及ぶ冒険の末に魔王を打ち倒し、世界に平和をもたらした魔法使いフリーレン。千年以上生きるエルフである彼女は、ヒンメルたちと再会の約束をし、独り旅に出る。それから50年後、フリーレンはヒンメルのもとを訪ねるが、50年前と変わらぬ彼女に対し、ヒンメルは老い、人生は残りわずかだった。その後、死を迎えたヒンメルを目の当たりにし、これまで“人を知る”ことをしてこなかった自分を痛感し、それを悔いるフリーレンは、“人を知るため”の旅に出る。その旅路には、さまざまな人との出会い、さまざまな出来事が待っていた―。 【アニメ公式HP】http://frieren-anime.jp 【アニメ公式Twitter】http://twitter.com/Anime_Frieren/ ©山田鐘人・アベツカサ/小学館/「葬送のフリーレン」製作委員会 #葬送のフリーレン #Frieren #アニメ ----------------------------------------------- TOHO animation 公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimation ポータルサイト:https://tohoanimation.jp/portal/ ----------------------------------------------- TOHO animation STORE 通販サイト :https://tohoanimationstore.com/shop/ 公式Twitter:https://twitter.com/TOHOanimeSTORE -----------------------------------------------
    https://www.youtube.com/watch?v=itKPyGXrCVA
  • Bocchi nin yönetmeni gene güzel bir iş çıkaracak gibi gözüküyor ve bu sefer elinde bir 4koma manga yerine daha kaliteli bir manga olacak. Bu sezonun en iyilerinden olmaya aday bence.
  • Değişik hoş bir şey.

  • Puanı baya yüksek. İlk bölüme biraz baktım ve hoşuma gitti. Uygun bir zamanda başlamayı düşünüyorum.

  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

    Konusu çok güzel, boş bir seri olacağını sanmam. Bende ekledim listeme.

  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    12 den vurmuşum gibi sanki. Animenin 9.39 puanı var malda. Tek eksik biraz az söylemişim  


    Benzeyen animelerde Maquia: When the Promised Flower Blooms var. Şu filme zamanında izlerken az sinirlenmemiştim bunu düzgün nasıl yazamamışlar yazsalardı en sevdiğim animelerden biri olurdu diye. Bu sefer istediğimi alacağım inşallah  


    Anime mi manga mı sorusuna cevap verenlerin büyük kısmı animeyi izleyin manganın eksiklerini güzel kapatmışlar demişler. 8.78 olan bir manganın animesini 9.40 lara çıkarmak her babayiğidin harcı değil. Tahmin ettiğim gibi yönetmen god tier bir iş çıkarmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 10 Nisan 2024; 17:39:51 >
  • Büyük beklenti içinde izlememekte yarar olan bir seri olmuş. Sakin ilerleyen yarı episodik bir yapısı var animenin. Arada ciddi kısımları olsa da bu uzun sürmüyor ve genelde bittersweet olarak ilerliyor. Ben bu tarz animeleri her zaman çok seviyorum o sebeple ben çok sevdim ama bu demek değil ki çok çok iyi bir seri.


    Eksik yönleri baya mevcut aslında özellikle komedi tarafları animenin sıkıcı hissettirmesinin en büyük sebeplerinden biri. Özenilmeden yapılmış hissiyatı veriyor ve sırıtıyorlar. Bu da o sıkıcı havayı üstünüzden atmanızı engelliyor. Bocchi the rock gibi kaliteli özenilmiş komedi sahneleri beklediğimden böyle düşünmüş olabilirim. Çıtayı benim için bocchi bu konuda arşa çıkardı.


    Bir diğer eksisi de fazla flashback ağırlıklı giden bir seri. Bunu azaltsalarmış daha iyi olabilirmiş. Güzel bir şekilde yapılmasına rağmen modu düşürüyor bu durum. Animede zaten heyecanlı kısımlar cidden az bunlar da flashback ile devamlı bölününce modunuz düşüyor.


    Artıları da ost leri çizimleri ve yönetmenliği. Bunlar dışında fantastik animelerde olmayan neyi başarıyor bu anime diye düşünürsek ben bir şey bulamadım şahsen. Animenin bence en büyük şansı bu zamanda yapılmış olması. Eski teknolojiyle yapılıp bu yönetmenle yapılmasaydı bu şekilde yüksek puanlara çıkması bence imkansızdı. Normalde 8.5 civarlarında gezebilecek bir source var elde. Ama sahneler ve ost ler öyle güzel bir uyumla giriyor ki istemeseniz de etkileniyorsunuz.


    Genel olarak Natsume Book of Friends, Maquia, Fumetsu, Violet Evergarden karışımı bir anime olmuş denebilir. Çıtır çerezlik bir anime olmuş. Tam haftalık izlemelikmiş boşuna biriktirmişim   




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Nisan 2024; 10:22:35 >




  • defaulticus kullanıcısına yanıt

    Tüh baya bir yükselmiştim bu animeye, başyapıt gibi birsey görmeyi umuyordum...


    Nese en azından hayal kırıklığına uğramam izlerken, inceleme için tesekkürler.

  • Periah kullanıcısına yanıt

    Benim zevkime göre başyapıt sayılır aslında. Gayet hoş bir animeydi. Violet ile Natsume yi izlediğini biliyorum ama ne kadar sevdiğini bilmiyorum. Violet in üstüne fantastik öğeler eklenmiş gibi düşünülebilir. Violet gibi yönetmenliği çok hoş olan izlerken seni büyüleyen bir anime olmuş. Ki zaten müziklerini de Violet in müziklerini yapan Evan Call yapıyor. Fantastik öğeler konusunda çok büyük beklenti içinde olmamak iyi olacaktır ama tam benim istediğim dozda fantastik öğeler içeriyor. Çok fazla fantastik anime izlemedim ama bana yönetmenliği ile LOTR havası veren ilk anime diyebilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Nisan 2024; 10:33:36 >
  • Benim hiç sevmediğim bir anime maalesef. İyi bir fantastik iş bekleyen varsa boşuna beklemesin yani çok episodic ve klişe hikaye, evren


    Yüksek puanın tek sebebi klişeleri düzgün işleyebilmesi ve aşırı basit bir shounen olması bunun üstüne iyi bir prodüksiyon kalitesi ekleyince bitiyor zaten iş.


    Gerçekten şaheser olan eserlerle asla yan yana gelemez, 1-2 yıla da unutulur.


    Bazı eserler vardır 10-20 yıl sonra bile hatırlanır, konuşulur, devamı beklenir. Frieren bunlardan biri asla değil.


    Mangasının da puanı 8.4-8.5 civarıydı bu arada anime yüksek bütçeli olunca herkes mangayı okumadan 10 basmaya abandı ve puanı şu anda gereksiz şişirildi 8.79 kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 15 Nisan 2024; 14:17:2 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.