Şimdi Ara

Xiaomi kendi kendine kapanıp açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
187.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Xiaomi'nin Redmi Note 8 Pro modelini kullanıyorum. Bugün bir sorunla karşılaştım. Telefonu kullanıyordum birdenbire kapandı. Sonra kendini sürekli kapatıp açmaya başladı. Redmi yazısı bir süre geliyor telefon kapanıyor ve tekrar açılıyor. Bu durum yaklaşık 1 saattir devam ediyor. Yardımcı olursanız beni çok mutlu edersiniz. Yardımlarınızı bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerpetenaliebendenaklınagelsin -- 22 Ekim 2020; 16:17:46 >



  • Aynı sorun kendi telefonum olan Mi note 10 lite da vardı. Sorunu telefonum kapanıp açıldıktan sonra açılırken güç ve ses açma düğmesine yaklasık olarak 4 saniye bastım. Daha sonra telefon recovery mode 3.0 da açıldı. Telefonun ses kısma tuşuna basarak ortadaki wipe data seçeneğini güç butonuna basarak seçtim. Daha sonrasında tekrar güç butonuna basarak işlemi onayladım. 1 dakika geçtikten sonra telefon miui 12 ile açıldı. Mi account şifremi girdim ve tüm uygulamalarımın kurulumunu başarıyla gerçekleştirdim. Benim sorunum yazılımsal olduğu için kolay bir şekilde çözdüm. Umarım sizin sorununuz da yazılımsal olur ve kolay bir şekilde çözülür. Geçmiş olsun.

  • eger yazılımsal degilse EMMC den yapabilir

  • Merhaba aynı sorunu şuan yaşıyorum aynı telefon ile sorunu düzeltebildiniz mi ?

  • recovery ile fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi

  • aynı konuda sıkıntı yaşıyorum. tek yapabildiğim şarjı sıfırlandıktan sonra şarj ettim. sim kartı çıkarıp wifi kapattım. Çünkü wifi açınca telefon donuyor ve yeniden başlıyor. tüm dosyalarımı alıp, son kurduğum uygulamaları kaldıracağım, bakalım düzelecek mi.

  • buna bootloop denir yazılım atılması lazım

  • Banada oldu ne yapmam lazım, garantisi var acaba servise mi gitmeliyim.

    Kendi başıma yapabilirmiyim.

  • Bu olayı yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum. 1 saat önce benim de başıma geldi bu garip olay. Volume up ve güç tuşuna basılı tutup wipe data kısmına girip telefona reset atmanız lazım. Sürekli kendi kendini resetlediği için haliyle o sekmeye girmek ve işlemi yapmak sabır ve çabukluk istiyor. Şu an sıfırlandı telefon ve düzgün çalışıyor.

  • Bu sorunu çözen var mı?


    bende de note 8 pro var. güncellemeyi yükledikten sonra sürekli kapanıp açılıyor.

    günde belki 20 kez kapanıp açılıyor.


    fabrika ayarlarına döndüm olmadı

    hard reset attım olmadı

    ayarlar telefon hakkında kısmındaki miui sürümü kısmına ard arda tıklayıp geliştirici oldum yine olmadı.


    telefonum sürekli kapanıp açılıyor bıktım artık resmen.

  • Bende de Redmi note 7 var. Sürekli reset atmaya başlamıştı. Redmi yazısı geliyor ve açılmadan tekrar reset atıyordu. Güç tuşuna parmağımın kemiğiyle birkaç yumruk attım düzeldi. Sanırım toz giriyor içine. Birkaç ayda bir böyle oluyor heöen yumrukluyorum. Denemenizi tavsiye ederim.
  • Merhaba,

    Eşimin kullandığı Redmi Note 8 Pro'da aynı durum az önce meydana geldi. Deli gibi açılıp kapanmaya başladı. Redmi yazısı çıkıyor, titriyor, 6 sn sonra da kapanıyordu. Ses azaltma düğmesine basılı tutup FastBoot ekranını açsam bile yine kapanıyor ve açılıyordu. Güç tuşuna sertçe basıp ses açma tuşuna da basarak Recovery moduna erişebildim. Reboot System yaptım ve şimdilik normale döndü. Kolay gelsin.

  • Arkadaşlar bende mi10t pro var aynı sorundan muzdaribim telefon yurtdışı cihaz o yüzden servis bakmıyor tamirciye götürdüm yazılımsal dedi komple yazılım attı yine aynı hataya devam etti anakart arızalı dedi elinde olmadığı için değiştiremedik iyikide değiştirmemişim ben sorunu şu şekilde çözdüm telefonun ayarlarında arama kısmına programlı açma ve kapatma şeklinde yazın ordan gelen yere girip aktif edin kendinize uygun olan kapatma saatini yazın mesela 03:00 gibi açma saatini ayarlayın 07:30 gibi ok leyip çıkın bide telefonu şarja bağlarken kapalı şekilde şarj edin valla bunları yaptıktan sonra günde 5 6 kez kapanan telefonum 1 aydır zımba gibi çalışıyor umarım sizdede işe yararda bu can sıkıcı dertten kurtulursunuz.

  • (Çözümlü) - Sorunu yaşayanlar için hortlatalım. - Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum eğer tuşun takılı olduğunu düşünüyorsanız telefonu kapatın ve bekleyin zaten kendisi tekrar açılır lakin takılı değilse teknik olarak açılmaz.


    Çözüm Önerisi = Telefonu kapatıp 10 saniye kadar bekleyin sonra güç tuşu ile ses açma tuşuna basılı tutun ve menü ekranı gelene kadar bekleyin sonra karşınıza menü gelecektir oradan reboot kısmına gelip güç tuşuna basın. Telefon kendini yeniden başlatır sorununuz düzelecektir.


    Menü görseli örnek:


    Xiaomi kendi kendine kapanıp açılma sorunu


    (menüde dolaşabilmek için ses tuşları yukarı aşağı gitmenizi sağlar. güç tuşu ise o seçeneğe girmenizi sağlar kısacası ok tuşu diyebiliriz.)





  • Malesef olmuyor. haal2 saattir kapanıp açılıyor ama işlev yok. yine kapanıp açılıyor

  • Xiaomi Note 9 pro ile aynısı başıma geldi. Sinir bozucu bir durum. Önemli bir telefon beklerken. Ben şöyle çözdüm. Açılınca 30 saniye kadar bir zaman veriyordu. O zamanda hemen "Ultra Pil Tasarufu" na geçtim. Böylece problem yaratan arka plan uygulamaları kapatıldı. Ultra Pil Tasarufu modunda işlerimi gördükten sonra normal moda döndüm. Telefon düzeldi. Ama 3 gün sonra telefonu kendim kapatıp açınca yine aynısı oldu. Yine aynı yöntemle çözdüm. Sanırım kapatırsam açılınca yine aynısı olacak

  • 34istanbul34 kullanıcısına yanıt

    Ben de aynı şekilde sert vurunca düzeldi. İlk defa Türklerin klasik yöntemi işe yaradı eyvallah :)

  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Fazla vurmayın patlarsınız.

    Brick oluyor gibi gelebilir bende de öyle olmuştu. Ben çözümü TWRP'den formatdata yaparak bulmuştum.
  • aynı sorun bende var cumartesi gününden beri uğraşıyorum, telefon açılıyor ana ekran geldikten 5-6 sn sonra donup kapanıyor, recovery menüye giriyorum hızlı şekilde wipe data yapıyorum %3lerde donup kapanıyor.

    Allah aşkına biri çözüm yolu sunsun cinnet getirecem yoksa.

    bu arada yere de vurdum yine düzelmedi.  

  • _OkNisT_ kullanıcısına yanıt

    sorunu çözebildniz mi

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.