Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
13
Favori
39.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skywalkerx

    Arkadaşlar şunu kabullenin isteseler yamayı yayınlarlarlar bunun için hiç bir engel yok bakın hiçbir engel yok diyorum. Ama bu grubun her şeyi para olduğu için eğer para alamayacaksak yayınlamayalım moduna girdiler bu kadar açık yazıyorum.


    Haydi diyelim korkuyorlar sizin mantığınız alıyor mu düşünün örneğin trainer sitesine koysan bu modu kim nasıl engelleyebilir veya yamayı kimin yaptığını bulabilir? Take2 değil dünyanın en büyük şirketi o bile gelse bunu engelleyemez veya yapanı bulup kanıtlayamaz !

    Sorun o zaten eğer paylaşanın kim olduğu bulunamazsa suç otomatik olarak kim olduğu bilinen gruba kalır. Bunu da görememek için kör olmak falan lazım. Ya da yamaya muhtaç...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkipperSkip -- 23 Ekim 2020; 0:10:56 >
  • bildiğim tek şey türkçe yama çıkacak ve parayla satılırsa oda kırılacak Red Dead Redemption 2 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkipperSkip

    Sorun o zaten eğer paylaşanın kim olduğu bulunamazsa suç otomatik olarak kim olduğu bilinen gruba kalır. Bunu da görememek için kör olmak falan lazım. Ya da yamaya muhtaç...



    Alıntıları Göster

    arkadaşım sen hayatında kaç tane türkçe yamadan ceza alan vatandaş gördün. en kötü discort gruplarına anonim olarak yayarlar zaten ordan torrent sitelerine otomattaki gofret gibi düşer Red Dead Redemption 2 





  • Arthur7 kullanıcısına yanıt

    girdikleri tribe bak allahım. önceki yorumlarıma bak bakalım bunlar benim abilerim mi çeviri işinde miyim yoksa 3 ayda bi sevdiğim indie oyun için forumda yama bakan biri miyim. forumu bitirdiniz haftada 2 yama çıkan günlerden aşırı aktif günlerden makine çeviri harici post yorum atılmayan günlere getirdiniz. 3 aydır türkçe rdr oynama şansımız varken bu ihtimali bitirdiniz gelecek için de kaç ay sonra türkçe oynarız veya hiç oynar mıyız belirsiz. ve bu olay sizi tamamen delirtmiş. kendi topuğunuza sıkıp bunu kabul etmeyip yapay da bi düşman belirleyip hırslanıyorsunuz. bunu dışardan izlemesi zevkli dedim sadece. bu kadar kudurmak sağlığınıza kalbinize zarar. önermem

  • keen777 K kullanıcısına yanıt

    Hocam hayal dünyasından çıkın artık.Kendi topuğa sıkmışsınız falan geçin o işleri.


    Rdr2 çeviri ortaya çıktığında ben de destekliyordum.Verdikleri emeğin karşılığı olmalı diyodum.Kendileri başta uçuk kaçık fiyat olmayacak falan diyordu.Ücret makul ve tek satılır olsa yine bir şey denmeyevekti zaten.Adamlar naptı?

    Üyelik ayağına milleti tokatlamaya kalktı.Sonra da erteleyip tamam ücretle verecez dediler.Sonrada kendilerini ilah görüp bunlar bize muhtaç ayağına yamayı çıkarmadılar ortaya. Ben de diyorum zaten eğer adamsalar çıkarmasınlar daha da.


    Onun dışında durmadan türkçe çeviri olurda falan artık olmuyor sizin yüzünüzden diye çamır atma .Gelen geçen böyle yaparsa kusura bakmasın da avucunu yalar.

    Kalbime zarar falan yok.Ben zaten oyunu ps4 te geçen send bitirdim .Şu an bi daha oynuyorum türkçe çıkarsa oynarım çıkmazsada yapacak bi şey yok. Ayrıca kudurmalı falan kelime konuşmuşsun ben de sana aynı şekildr cevap veriyim. Yallah sana kemik verenlerin yanına




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arthur7 -- 22 Ekim 2020; 23:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ohhhh yeah belej oyun en sevdiğim

  • evladı fatihan kullanıcısına yanıt
    Çukuru fazla kaçırdın galiba :) gereksiz yere ortamı germeye gerek yok,üslubun çok yanlış bu yama illaki çıkacak ister paralı ister parasız o zaman istediğini öyle vermek kolaysa mahkemeye tabiki verirsin :) 👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PYROX -- 23 Ekim 2020; 1:10:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkipperSkip

    Sorun o zaten eğer paylaşanın kim olduğu bulunamazsa suç otomatik olarak kim olduğu bilinen gruba kalır. Bunu da görememek için kör olmak falan lazım. Ya da yamaya muhtaç...



    Alıntıları Göster

    :D keyin kafası lan bu, otomatik onlara kalırmış, kanıtlayamadıkları sürece suç üstlerine nasıl kalıyor ? :D, çok fazla film izleme dostum yaramıyor sana.


    Şu ayakçı walküreye karşın translate yama yapıcak birileri çıkarsa ellerine kurban, discord üzerinde full ayak çekiyolar :D, işleri güçleri ah vah tüh püh düh.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAktif -- 23 Ekim 2020; 1:14:15 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: avardenk

    bildiğim tek şey türkçe yama çıkacak ve parayla satılırsa oda kırılacak  

    Red Dead Redemption 2
  • Discord konuşmalarını gördüm de bunlar kafayı yemiş. Birde parayla yama satın alıp bunlara para kazandıracaktınız düşünün yani Red Dead Redemption 2  Yama için hayatta bir kuruş bile vermem, hala para kazanmayı düşünüyorlar herhalde. Yakında başka biri ücretsiz yayınlar sabırlı olun. GTA5 için çıktı bunun için neden çıkmasın? Belki daha uzun sürer ama çıkar.

  • Arthur7 kullanıcısına yanıt

    usta adam köylü çıktı çamır falan diyor bulaşmıyım ben en iyisi xd

  • Yalnız malum grup makine çeviri yapacak arkadaşlara baskı yapmaya çalışacaktır ama kendi hesaplarıyla ama fake hesaplarla ama başka birilerini göndererek.


    Adamlar bu oyun 1 sene daha kırılmaz biz de elimizde ki yamayı paşa paşa tutarız nasıl olsa bir gün illa pass sistemi ile kiralayacaz bunlara diyorlardı ama oyunun kırılması ve makine çeviriyi hesaba katmadılar eminim şuan biri çıkar da RDR 2 yi çevirir diye yanım tutuşuyorlar. Diğer yamalara bile tahammülleri yok RDR 2 çevrilirse eğer düşünemiyorum hallerini..

  • Arkadaşlar artık şu " Red Dead Redemption 2 hiç çevirilmedi. Çeviremediler böyle bir yalan attılar. İşin altından çıkamadılar çeviriyi bitiremediler. Çeviri hiç bir zaman başlamadı. vs.. vs.. " gibi komplo teorilerini bırakın komik oluyorsunuz, yada kendinizi teorisyen filan sanıyorsunuz sanırım!!!


    Biraz teori bilginiz olsa araştırma yapar, Youtube da filan içerikleri görür o na göre konuşurdunuz!


    Adamlar çeviriyi bitirmiş etmişlerki türkçe olarak Youtube a atmışlar komple oyun hikayesini. Görüldüğü üzere oyun sadece alt yazı olarak değil heryeri ile türkçe.



    Anonymus ekibinden filan değilim, tanımamda kendilerini. Ama biraz ona buna sallarken, teori üretirken destekli olsun. Okudukça mesajların yarısının bununla ilgili olduğunu görüp hiçmi araştırmadan yorum yapılıyor diye yazayım dedim sadece.


    Umarım Türkçe yama piyasaya o veya bu kişilerden çıkarda keyifle oynarız.





  • keen777 K kullanıcısına yanıt

    Hadi diyelim ki çamur yerine ,telefon klavyesinde u ve ı yanyana oldupu çamur yazdım.Onu da geçtim de hadi diyelim ki köylüyüm.

    Sana anlayabileceğin şekilde dolu dolu satır yazdım.Ama sen gittin çamıra takıldın.Fazla yazmaya verek yok,seni kemik verenlerine havale ediyorum güle güle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yakında arkadaşlar halleder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet oyun crackliyo bizimkiler yama çıkarmaya korkuyo Red Dead Redemption 2 

  • Arkadaş 3 aydır sessizlik vardı oyun kırılınca yine rdr türkçe yaması konuşulmaya başladı.Ama konu sanki Türkçe yama değilde çeviri ekibine sallama konusu olmuş.

    Adamlar haklı haksız yayınlamadılar.Forumdan çekildiler.Daha niye konuşuluyor ? Discorduna gidip dalga geçince adamların yamayı yayınlayacağını mı sanıyorsunuz ?

    Bu saatten sonra yeni yama kim yapar nasıl yapar onun konuşulması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.