Şimdi Ara

Turknet dalga geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herşey 16.09.2020 tarihinde hiç haber vermeden aniden adsl ışığının ve telefon cevir sesinin gitmesi ile başladı...


    Ne kadar oldu sayamadım, 35 gün mü? Bu süre de sabret kanka, Allah büyüktür hacım, elbet bu da geçer minvalin de bir sürü mesaj ile bana sorunun Türk Telekom dan kaynaklı santral problemi olduğu iletildi. Sonra kablo çekiliyor dendi.


    Daha sonra hizmet alamadıgım ve sürecin uzadığından, kavga tartışma kullanmadığım günleri düşüp 39 küsur lira fatura çıkardılar. Kizdiğımdan ve faturalandırma dönemlerini tam anlamadığım dan ödemedim. 39 lira faturaya bana 30 lira kapalı hatti açıp kapama ücreti sokmuşlar komedi gibi...


    Şimdi yeni bir fatura daha çıkmış bana bunu öde internetin rabbimizin izniyle ne zaman gelirse biz ileriki aylardan mahsup filan ederiz pompa ay pardon pampa deniliyor.


    Sanki ben fatura ödeme hizmetin satın almışımda, yanında promosyon internet gelmiş gibi ne internetten arayıp soran var ne halin vaktin nedir diye soran var derken telefonuma mesaj geldi.


    Şimdi mesajları buraya atıyor ve konuyu sizin görüşlerinize sunuyorum. 2020 de böyle para odaklı rezil hizmet sunan, müşteri ile dalga geçen başka bir kurum ben henüz tanımadım.


    Buyrun son mesajlar asağidadır. Turknete geçecekler bir kez daha düşünsün.



    Destek Kaydı

    Destek Numarası

    36465701

    Destek Konusu

    İnternet Arıza



    Turknet Destek

    Telekom Sistem Mesajı

    Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi

    Arıza Bildirim Tarihi : 16-09-2020 12:01:12

    Görev : FTTX ISLAH

    Görev Bildirim Zamanı : 17-09-2020 16:32:00

    Arıza ID :2020091600076248783

    Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı

    İş Emri ID : 2020091700174686427

    İş Emri Durum Açıklama : Arıza ile ilgili kontroller yapılarak çözümlenmek üzere bir üst ekibe eskale edilmiştir

    Log : AKTİF SİSTEM FİBER KABLO ARIZASI TESPİT EDİLMİŞTİR

    İşlem Sonuç Kodu : Kontrol

    İşlem Sonuç Grubu : Kontrol

    Geçen Süre Tipi :TurkTelekom


    Gelen 2. Mesaj evet haklısınız müşteri sorunu çünkü hala size iptal dilekçesi göndermedim.



    Türk Telekom Sisteminden Gelen Durum Güncellemesi

    Arıza Bildirim Tarihi : 16-09-2020 12:01:12

    Görev : ISLAH

    Görev Bildirim Zamanı : 17-10-2020 15:27:00

    Arıza ID :2020091600076248783

    Arıza Durum Açıklama : Arıza kontrolü yapıldı

    Ekip Tipi Açıklama : Teknik Saha Ekibi

    İş Emri ID : 2020101700178528967

    İş Emri Durum Açıklama : Arızanız gerekli kontrol ve işlemler sonucunda çözümlenmiştir

    Log : ARIZA MÜŞTERİ KAYNAKLIDIR - TT TARAFINDA SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR

    İşlem Sonuç Kodu : MÜŞTERİ SORUMLULUĞUNDA ARIZA

    İşlem Sonuç Grubu : Müşteri Sorumluluğunda - Giderilemedi

    Geçen Süre Tipi :TurkTelekom



    SONUÇ:


    NE ADSL IŞIĞI YANİYOR NE TELEFON CALİSİYOR.


    BANA ATESLE KOCUM BAKALİM PARALARİ DENİLİYOR.




  • Ariza ile açtığım ticket lar 2-3-5 gun sonra anca hazır mesajlarla dönen Turknet para istemeye gelince hemen mesaj atiyor..


    ***numarali hizmetinize ait 1 adet toplam 88,35 TL tutarinda faturaniz bulunuyor.https://turk.net/fo adresinden faturanizi hemen odeyebilirsiniz. Online Islem Merkezihttps://turk.net/oim Mobil uygulamamiz ya da 08502888080 numarali TurkNet Sesli Yanit Sistemimizden de odeme yapabilirsiniz. Odeme yaptiysaniz ya da otomatik odeme talimatiniz varsa bu mesaji dikkate almayiniz. B001

    Degerli TurkNet'li, ****numarali hizmetinize ait 1 adet toplam 88,35 TL tutarinda son odeme tarihi yaklasan faturaniz bulunuyor.https://turk.net/fo adresinden faturanizi hemen odeyebilirsiniz. Online Islem Merkezihttps://turk.net/oim Mobil uygulamamiz ya da 08502888080 numarali TurkNet Sesli Yanit Sistemimizden de odeme yapabilirsiniz. Odeme yaptiysaniz ya da otomatik odeme talimatiniz varsa bu mesaji dikkate almayiniz. B001

    Ben sizin yolunacak kaziniz değilim.


    Afedersiniz diyip gönlümü almaya çalışacağınıza hiç almadigim hizmeti öde diye küfür eder gibi mesaj atıyorsunuz bu yaptığınız terbiyesizliktir.
  • Adsl kullanıyorum diyorsun bilgi kısmında FTTH yazıyor 35 gün arızayı senden duydum max 12 saaat kesildi onuda iltetttim yarı ücret ödedim

  • Al birini vur ötekine. Bu ülkede sorun yaşayana kadar herşey güllük gülistanlık. Ne zaman sorun yaşamaya başlarsın çileden çıkartırlar adamı. BTK oldun Şikayetvar.com sitesi olsun bilimum yerlere şikayetinizi iletin. Sesinizi çıkarmadığızda insanı keriz yerine koyarlar. Allah sabır versin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: China ama Çinli olmayan

    Adsl kullanıyorum diyorsun bilgi kısmında FTTH yazıyor 35 gün arızayı senden duydum max 12 saaat kesildi onuda iltetttim yarı ücret ödedim

    Bravo Mustafa büyük resmi gördün ve beni tuş ettin oysa ne güzel Turknet bile kabul etmişti. Helal olsun yarın gel FBI da ise basla.  

  • Merhaba, kablo kaynaklı yaşanan sorunlarda maalesef çözüm süreci uzayabiliyor. Yaptığımız son kontrollerde Türk Telekom saha ekibi kablo arızasını onardığını ve hattınızda şuan problem görmediğini belirtmiş fakat sorununuzun devam ettiğini gördüğümüz için saha ekiplerine tekrardan incelemeleri konusunda arıza kaydı ilettik. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Saha ekibinden herhangi bir bilgi aldığımızda sizinle paylaşacağız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Israrla bana iç tesisat sorunu olduğuna dair mesaj geliyor. Kardeşim bakın dalga geçmeyin işi ustunuzden atmayın ben salak değilim. Elektronik teknisyeniyim hani sizin gondereceginiz adamlardan. Hani 99 lira istediğiniz. Iç tesisatim sağlam yalan söylemeyin. Ayıp değil mi 1 aydır santral arızası var diye yazıp durdunuz işte yukarıda da yazıyor. Iç tesisatın dur bende bozulayim bu arada bari diyip bozulacağına inanmami mi bekliyorsunuz? Arıza kaydını kapatmissiniz. Allah sizi ıslah etsin. En kısa zamanda başka bir oparatore geçeceğim. Superonline senin kıymetini bilemedim 2 yıl tık demeden ne güzeldi. Eşek kafam uckurus fazla ver ne olmuş

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.