Şimdi Ara

'Great Barrington Declaration'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corona önlemlerine karşı tüm dünya'da başlatılan ve birçok bilim adamı ve doktor tarafından da imzalanan "Great Barrington Declaration" ı imzalamaya davet ediyorum hepinizi. Sitede türkçe seçeneği de var...


    www.gbdeclaration.org




  • İlginç, bizim kapanma fetişistleri tek bir yorum bile yazamamış... çünkü bu bildiriyi TV'lerdeki çakma araştırmacı gazeteciler imzalamadı, dünyanın en önemli uzmanların imzaları var... Kampanyayı başlatan 3 profesör:


    Dr. Martin Kulldorff, professor of medicine at Harvard University, a biostatistician, and epidemiologist with expertise in detecting and monitoring infectious disease outbreaks and vaccine safety evaluations.


    Dr. Sunetra Gupta, professor at Oxford University, an epidemiologist with expertise in immunology, vaccine development, and mathematical modeling of infectious diseases.


    Dr. Jay Bhattacharya, professor at Stanford University Medical School, a physician, epidemiologist, health economist, and public health policy expert focusing on infectious diseases and vulnerable populations.


    great barrington declaration
    Great Barrington Declaration and Petition
    https://gbdeclaration.org




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.