Şimdi Ara

Araç Tescil Tarihinden Öncesi İçin Gönderilen OGS Cezası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 Mart 2020 tarihinde bir araç satın aldım, alırken plakasını da değiştirdim. Geçen cuma günü eve tebligat gelmiş. 05.12.2019 ve 28.12.2019 tarihlerinde istanbul-ankara otoyolu ve köprülerden geçiş için 31,75 tl olan ücrete 127,00 tl de ceza iliştirip göndermişler.

    2020 yılında teknoloji çağında olmaması lazımdır da yanlışlıktır olur dedim, verdikleri telefona ulaşmaya çalışıyorum. 08504606060 numarasını arıyorum ogs için 1'i hgs için 2'yi tuşlayın diyorlar, cezanın ne ile alakalı olduğunu bilmediğim için önce 2'ye bastım ve telefona çıkan görevliden aracımda bilmediğim bir ogs olduğunu ve ogs varken neden hgs'ye bastığımla ilgili bir güzel azar işittim. Telefonla arayıp daha sonra ısrarla 1'e basmama rağmen cumadan beri sürekli hgs birimine yönlenriliyorum ve arada birkaç azar işitiyorum yine hgs'ye bastığımla ilgili. 4 gündür telefonla ulaşıp bilgi alamıyorum velhasıl. İstedikleri belgeleri göndermeye hazırım -ki başkalarının yaptığı hata için cebimden posta parası vereceğim- ama o konuda bile bilgi alamıyorum, APS ile mi gönderilecek, normal mektup olarak mı gönderilecek.

    Sene 2020, e-devletten bile bir aracı ne zaman alıp sattığımı, tescil tarihini görebiliyorum ama koskoca KGM ben aracı aldığım tarihten öncesi için plaka için mi araç için mi bilemediğim bir şekilde ve tutarda ceza gönderiyor ve hiçbir şekilde telefonla ulaşılıp bilgi alamıyorsunuz.

    Sizce ne yapmalıyım, telefonla ulaşamıyoruz, mail attık cevap veren ilgilenen yok, 15 günlük süre içerisnde dava açma hakkım var ancak 4 gününü böyle saçma şeylerle yedim bile. Teşekkürler.



    Araç Tescil Tarihinden Öncesi İçin Gönderilen OGS Cezası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 19 Ekim 2020; 13:10:53 >



  • Ceza Makbuzu:

    Araç Tescil Tarihinden Öncesi İçin Gönderilen OGS Cezası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.