Şimdi Ara

İstanbul'da küçük sinema kapatmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, önümüzdeki 1-2 ay içinde kız arkadaşıma evlenme teklifi etmeyi düşünüyordum. Fikir kiminize göre klişe olabilir fakat aklımda şu var; küçük bir sinema salonunu kapatıp (artık kaç paraysa vericez), onu da film izlemeye götürüyor ayağına sinemaya götürücem, kendi oluşturduğum, fotoğraflarımızın olduğu bir kolajı koyucam vs sonda teklif edicem. Ama İstanbul'da nerede bunu yapabilirim bilgim yok. Yardımcı olabilen varsa çok makbule geçer.


    Not: Her ne kadar fikri çoğunuz beğenmeyecek olsanız bile ben fikri geliştirmek isteyenlerin düşüncelerine açığım. (Fazla şatafat dışında :)) Teşekkürler.




  • Buna benzer bir şey görmüştüm önceden. Filme gidiyorlardı. Filmi açmadan önce filmin üstünde değişiklikler yapmış evlilik teklif eden kişi, direkt onun üstünden teklif ediyordu. Bir de siz ister misiniz bilmem ama bazı aile üyelerini arkadaşları da çağırmışlar sinemaya ama onlar sonradan gelip arkaya oturuyorlardı. O yüzden kız görmüyordu hiçbirini en son hepsi alkışlıyordu filan. Ama bence bireysel olsa daha iyi olabilir daha özel, anlamlı olur. Hayırlı olsun bu arada hocam 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelmiş bu da, ben de 3D işlerle uğraştığımdan, küçük bir animasyon yapmayı düşünmüştüm ancak hem çok zamanım yok hem de fotoğraf kolajı daha etkili olabilir diye düşündüm. Ve evet ortak arkadaşları da çağırırsam süprizi kaçabilir :)


    Edit: sonradan salona gelmişler, o kısmı kaçırmışım. güzel fikirmiş ama riskli :D




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOHNWICK8 -- 18 Ekim 2020; 20:53:53 >
  • Bu ne ya banel cok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xxdrp

    Bu ne ya banel cok

    destekleyici fikirlere açığım demiştim dostum

  • . guzel bir yerde yemeğe gotur deniz kenarında falan ay şey yap boğazda tekne tut istanbuldaysan köprüye yansıtıyorlar ya lazerle oraya yaz benimle evlenirmisin diye bence çok güzel olur😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İğrendim ve anında blokladım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satafattan uzak demistim :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt

    Hocam bence güzel fikir, herkese reklam olma derdinde değilse sevgilinizin de hoşuna gider. Bu forumdaki çoğu yorumu takmayın bence. Filmle oynasaniz baya iyi olurdu ama olmuyorsa da fotoğraf albümü gibi de olur dediğiniz gibi. Sevdiğiniz şarkılardan da koyarsınız heralde video şeklinde yapıp, öyle daha duygusal olur, ileride de şimdi sevdiğiniz şarkıların anısı kalmış olur. Yani gösteriş olur mu bilmiyorum ama albüm oynadıktan sonra ortak arkadaşlarınız da arkadan gelse pankart filan açsa o da hoş olabilir. Veya onun gibi bir şeyler. Çok sade hoşuna gitmeyebiliyor çünkü bazılarının. Bir de hocam onun dışında evlenme teklif ettiğiniz bir videoyu da sizinle ilgili çok özel bir anısı olan yerde çekip albümün sonuna da ekleyebilirsiniz. Hem sözlü olarak teklif edersiniz, hem de ileride de baktıkça hatırlarsınız o yerleri filan da




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-696D1DBE4 -- 18 Ekim 2020; 21:16:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağolun hocam, dedikleriniz çok değerli. Müzik kısmı ve bize özel bir yerde video çekme kısmını ekleyeceğim. Onun dışında arkadaş olayına bir bakacam. Çok sağolun. İnşallah güzel olucak :) Zaten kız arkadaşım kendisi de söylüyordu, çok süslü püslü, herkesin olduğu yerde (tanımadığı insanlar) yapmaktan yana değil o da .

  • benim arkadaşım yapmıştı sinemada evlenme teklifi arkadaşları falan arka koltuklarda oturmuşlardı. korona öncesiydi.


    anlat anlat bitiremedi artık kuscaktım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 18 Ekim 2020; 21:32:2 >
  • JOHNWICK8 J kullanıcısına yanıt

    İnşallah çok güzel olur hocam, ki öyle olur bence. Kız olsam böyle sinemada anısı olan şeylerle olmasını isterdim elaleme gösteriş yapmaktansa. İnsan bir ömür geçirecekse ileride de hatırlamak ister böyle şeyleri, çok güzel bir anısı olur sizin için. Hayırlı olsun tekrar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonu mutlu olduktan sonra nerede nasıl olduğunun önemi yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destekleyici fikirlere açığım demişsiniz ama açıkçası sinemada evlenme teklifi etmek pek hoş değil öyle karanlık soyutlanmış bir ortamda. Açıkçası boğazda güzel bir restoranda evlenme teklifi etseniz daha hoş olur. Sinemada evlenme teklifi almanın hiç bir kızın hayali oldugunu sanmıyorum . Bunu eleştiri olarak almayın sadece fikrimi belirtiyorum .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    hocam acaba bu sinema salonu nu nasil ayarladi? bilginiz var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    sagolun fikriniz icin, destekleyiciden kastim oydu zaten, ana fikrim degismeyecek muhtemelen, cunku ben de kendim icin, benim hatırlamak isteyeceğim, gercekten icimden gelen seyi yapmak istiyorum. ve emin olun aylarca kafa patlattim, arastirdim farkli ornekleri fakat bunda karar kildim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hocam 10 yıllık evli olarak git güzel bir mekana et evlilik teklifini sen şunu unutma böyle sürprizler yapmaya evlendiğin de devam edebilecek misin
    Yoksa 1 yıl sonra sen eskisi gibi değilsin diyor ve evlilik bitiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6 senelik evli biri olarak bu kadar masrafa gerek olmadığını düşünüyorum. Baştan böyle alistirirsan sürekli senden büyük beklentileri olacak. Daha bunun nişanı düğünü ev döşemesi bebeği bir sürü şeyi olacak. Beklenti hep artacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adamın durumu var ki salon kapatmayı düşünüyor. maddi durumunu biz düşünmeyelim o düşünsün. bence güzel ama klişe. manzarası ve statüsü çok güzel olan bir yerde yemeğe götürebilirsin belki.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.