Şimdi Ara

Yeni sızıntı Mate 40 Pro'nun tasarımını ve teknik özelliklerini ortaya koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 22 Ekim'de lansmanı yapılacak olan Huawei Mate 40 serisinden, Mate 40 Pro'nun temel özelliklerini ve basın görsellerini de ortaya çıkaran yeni bir sızıntı ortaya çıktı.



    Daha önceki sızıntılarla kıyaslandığında ön tarafta bir değişiklik bulunmazken, arka tarafta kamera kurulumu farklılık gösteriyor. Yeni çıkan sızıntıda flaşın arka kamera kurulumda yer aldığı görülüyor. Ayrıca kamera kurulumunun ortasında Leica markasına yer verilmiş.





    Sızıntı Mate 40 Pro'nun görselleri ile beraber temel özelliklerini de ortaya koydu. Mate 40 serisi ile birlikte tanıtılması beklenilen Kirin 9000 yonga setine ait detaylar da sızıntıda yer aldı.



     Ayrıca Bkz.Google, 2021'de Hangouts kullanıcılarını Chat'e yönlendirecek



    Mate 40 Pro beklenilen özellikler



    Huawei Mate 40 Pro, Mate 30 Pro'ya göre daha büyük bir telefon olacak. Bu boyut farklılığı ekran büyüklüğüne de yansımış durumda. Mate 30 Pro'da yer alan 6.53 inçlik ekranın aksine Mate 40 Pro'da 6.76 inç ekran bulunacak. Kavisli ekran, 2722 x 1344 çözünürlüğe ve 456 PPI'ya sahip bir OLED panel olacak.



    Telefon, bir adet 3.13GHz yüksek performanslı Cortex-A77 çekirdeği, üç adet 2.54GHz Cortex- A77  performans çekirdeği ve dört adet 2.04 GHz hızında Cortex-A55 verimlilik çekirdeğinin bulunduğu sekiz çekirdekli bir yapısı olan ve 5nm sürecinde üretilen Kirin 9000 yonga setinden güç alacak. Yonga seti ayrıca bir Mali-G78 GPU ve entegre bir 5G modeme sahip.





    Sızıntıya göre Mate 40 Pro, Avrupa'da, telefon 8GB RAM ve 256GB UFS 3.1 depolama alanına sahip tek bir konfigürasyonda gelecek.



    Huawei Mate 40 Pro, f / 1.9 diyafram açıklığına sahip 50 MP birincil lens ve f / 1.8 diyafram açıklığına sahip ultra geniş açılı 20MP  lens ve f / 3.4 diyafram açıklığına sahip 12MP telefoto sensörün yer aldığı üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Arka kamera kurulumunda üstte çift tonlu bir LED flaş bulunurken, Kurulumda sağ üstteki sensörün gerçek renkleri yakalamasına yardımcı olması beklenen bir renk sıcaklığı sensörü olduğu söyleniyor.



    Önde ise 13MP f / 2.4  diyafram açıklığına sahip birincil sensör ve bir 3D sensör olacak. Mate 40 Pro, hareket kontrollerini destekleyecek.



    Telefonda, USB 3.1 Gen 1 bağlantı noktası üzerinden 65W hızlı şarjı destekleyen 4400mAh batarya bulunacak. Kullanıcılar, %0'dan %100'e telefonlarını bir saatten daha az bir sürede şarj edebilecekler. Huawei Mate 40 Pro ayrıca Bluetooth 5.2, NFC ve Wi-Fi 6'ya sahip.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2020/10/17/leak-reveals-huawei-mate-40-pros-press-renders-and-key-specs-packs-50mp-leica-triple-cameras/







  • Umrumuzda değil şu marka ya artık haberini yapmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tertemiz tasarım

  • Xtrud kullanıcısına yanıt
    iphone yapsa yerden yere gömerdiniz :d

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerikan başkanı dahil herkese haber verin, cand. bu markanın haberini görmek istemiyormuş. DH haber kordinatörü hemen devreye girsin. mayday mayday mayday

  • Ac1DBuRN kullanıcısına yanıt
    yorum kısmı niye var kanka bana açıklarmısın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huwei, Çin dışındaki pazarlarda, cihazın maliyetin üzerine çok az bir kar koyup öyle satmaya çalışmalı. Google servislerinin olmaması ve global piyasadaki kötü gidişe belki bu şekilde dur diyebilirler. Ama yılların alışkanlığını tekrarlayıp burunlarının dikine giderek yine kazık fiyattan satmaya çalışacaklar.

  • İPod’a benziyor.


    Yeni sızıntı Mate 40 Pro'nun tasarımını ve teknik özelliklerini ortaya koyuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanka sana söyle anlatayım. Sevdiğin bir kız vardır ama ortama girdiğinde dikkatini çeker, çaktırmadan kesersin ama sana bakınca kafanı çevirir umrunda değil gibi yaparsın. Hatta o kızı sorduklarında ters ters konuşursun. İşte bu yüzden var.

  • Portakal kafa seçimi kaybederse google apps geri gelebilir.

  • Cok iyi tasarim. Sol ustte aptal dikdörtgen çıkıntı olmaması bile başlı başına takdire şayan zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu babayiğitler bu ülke de şu huawei yi alsın yerli ve milli bir şirket yapsın ?

  • Google servisleri hikaye... En basiti youtube vanced orjinal youtubedan 1000 kat daha iyi ve reklamsız... Ama olsun işi bilmeyenler sayesinde fiyat aşağıya düşüyo google servisleri eklenemez sanıyolar :)

  • 12bin tl ye satar seneye 3000 tl verir geri dönüşümde. İphoneyi gectim samsung kadar bile olamadi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir telefon. Yılan gibi.

  • yarı akıllı bir telefona fahiş fiyat isteme mantığı ile ısrar ettikçe satmamaya devam edecekler.kimse bir çin markasına samsung veya apple amiral gemisi parasını vermez.bu kadar net.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.