Şimdi Ara

Wifi ile oyunlara girince atıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhaba. İnternetim de bi gariplik var wifi ile bilgisayardan Farming simülatör 17 giriyorum arkadaş ile 15-20 sn sonra atıyor. Önceden yoktu son 2-3 haftadır var bu arada. Among us giriyorum atıyor. Telefondan wifi ile among us giriyorum atıyor. Ama mobil veri ile girince hiç problem yok. Telefondan internet paylaşıp PC ile bağlanıyorum yine problem yok. Ping yok çünkü sadece ben bağlanıyorum, ping test yapıyorum 30-40 çıkıyor. Youtubede 1080p video izlerken hiç sorun yok, dosya indiriyorum saniyede 4mb şeklinde gayet iyi iniyor. Modeme yazılım güncellemesi gelmiş mi diye baktım gelmemiş. Modemi resetledim yine aynı. Var mı yardım edebilcek?

    NOT: Farming simülatör 17 oynarken bazı data dosyalarını değiştirmiştim (traktörün hızını vs attırdım) sonra onları düzeltmeden multiplayer girdim ve o gün bugündür bu problem var. Aceba steam benim İp adresime ban fln mı attı?

    NOT 2: Yine steam'den aldığım Ets2'yi multiplayer girince atmıyor nasıl iş anlamadım. Bir de kardeşim zula oynuyor oyunda atmıyor çocuğu ama maç sonu ilk 3'e çıkanlar gösterilirken takılı kalıyor 30-40sn bekliyor. Telefondan internet açınca yine bu problem yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xKanunsuz -- 17 Ekim 2020; 17:47:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bilgisayarın saçma sapan sorunları dünyasına hosgeldin.Sirf bu tur sacma sorunlar kimsenin basina gelmeyen saçma seyler oldugu icin bilgisayar yerine konsol alanlar var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Ya hocam gerçekten kafayı yicem. Bu teknoloji de ne kadar çok sıkıntı var vallaha bıktım. Hep mi beni bulur anlamadım. Konsollar çok pahalı hocam. Bir de hiç konsolum olmadı o yüzden alışkın değilim hiç :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı sorun bendede hem mobilde hem pc de var. ethernet kablosu takmadan wifi ile bağlanırsam among us dan atıyor. ya da başka oyunlarda ping değerim fırlıyor. başka wifiden bağlansamda değişmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen 2.4ghz ile baglaniyorsun ve etraftaki diger aglardan etkileniyorsun. Ya kanal degistirip deneyeceksin yada 5ghz modeme gececeksin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 5ghz ile bağlanıyorum. Ayrıca ping de yok. 30-40 arası. Ama yinede bazı oyunlarda atıyor, bazılarında kapanma ekranın da bekletiyor anlamadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.