Şimdi Ara

Iphone Yurtİçi Kayıt Nasıl Anlaşılır Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Iphone 11 satın alacağım cihazın yurt içi kayıtlı olup olmadığını veya ne zaman kapanacağını nereden öğrenebilirim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Puantum -- 17 Ekim 2020; 2:43:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne zaman kapanacağı derken?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    Ne zaman kapanacağı derken?

    Hocam kayıtlı değilse ne zaman kapanacağını sormuştum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasaltakip diye bir göndericiden msj gelir,sen operatörün zannedersin göndericinin aslında emniyet genel müdürlüğü dijital suçları araştırma bürosunun uydu&konum(gprs) analiz odasından geliyordur..imei numaranız kayıtdışı olduğundan 120 gün içinde kapanacsktır,lütfen telefonunuzu aldığınız yere başvurun diye bir mesajdır bu.dediği gün tak diye kapanır.telefonuna imei değiştirme programı yükleyeceksin,tabii önce root haklarını alıp,bu konuda bir fikrin yoksa uzman bir telefoncuya götür halleder..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e-Devlet'ten sorguladığında İthalat yoluyla kaydedilen IMEI  yazması lazım. Alırken Apple Türkiye garantili olmasına dikkat et.

  • Geldimi msj?gelmediyse kapanmaz,sana ibraz etmek zorundalar.icra gibi düşün.ibraz yoksa icra da yok..kapatamazlar,egm deyil cia olsa kapatamaz,kanunsuz iş olur..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruscar

    Yasaltakip diye bir göndericiden msj gelir,sen operatörün zannedersin göndericinin aslında emniyet genel müdürlüğü dijital suçları araştırma bürosunun uydu&konum(gprs) analiz odasından geliyordur..imei numaranız kayıtdışı olduğundan 120 gün içinde kapanacsktır,lütfen telefonunuzu aldığınız yere başvurun diye bir mesajdır bu.dediği gün tak diye kapanır.telefonuna imei değiştirme programı yükleyeceksin,tabii önce root haklarını alıp,bu konuda bir fikrin yoksa uzman bir telefoncuya götür halleder..

    Hocam iphone'a imei atılmıyor ki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D50B08F8B

    e-Devlet'ten sorguladığında İthalat yoluyla kaydedilen IMEI  yazması lazım. Alırken Apple Türkiye garantili olmasına dikkat et.

    Üst segment iPhone'lardan başlayarak al sat yapmaya karar verdim. Faturalı kutulu alsam , çalıntı çıktığında benden hak talep edebilirler mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.