Şimdi Ara

Çocuk Katili Ermenistan Yine Sivil Hedefleri Vurdu, 2 Çocuk Yaşamını Yitirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dikkat edin kökeni oraya dayanan birçok kişi üzgün forumda. Belli edemiyorlar. Başka ırk ve millet adı altında ülkeye saldırıyorlar!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ermenisi,yunanı, rumu nedir bunlardan çektiğimiz. Etrafımızı bunlar kuşatmış, içimizdekiler de bizi bunaltıyor.

  • şimdi buna çocuk katilliği dersek aynı tarafta azerbaycan için çocuk katili der bunun adı Savaş. azerbaycan bunların olacağını zaten biliyordu siz hiç sivillerin ölmediği masumane bir savaş gördünüz mü ? göremezsiniz çünkü öyle bir savaş yok. azerbaycan savaşa girerken bunların sonuçlarını biliyordu. kaldı ki azerbaycan da çoğu yerleşim yerlerini bombaladı üstelik orda yaşayan sivilleri uyarmadan yaptı bunu. yani demek istediğim iki taraftan da çoğu çocuk kadın yaşlı siviller öldü biraz mantık lütfen

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUSA36

    şimdi buna çocuk katilliği dersek aynı tarafta azerbaycan için çocuk katili der bunun adı Savaş. azerbaycan bunların olacağını zaten biliyordu siz hiç sivillerin ölmediği masumane bir savaş gördünüz mü ? göremezsiniz çünkü öyle bir savaş yok. azerbaycan savaşa girerken bunların sonuçlarını biliyordu. kaldı ki azerbaycan da çoğu yerleşim yerlerini bombaladı üstelik orda yaşayan sivilleri uyarmadan yaptı bunu. yani demek istediğim iki taraftan da çoğu çocuk kadın yaşlı siviller öldü biraz mantık lütfen

    Öyle bir yazmışsın ki sonunda 'hepimiz ermeniyiz' diyeceksin sandım.

  • Azerbaycan yatarken Türkiye olarak oturduğunuz yerden oraya buraya sallamak ne kadar güzel. İşsiz sapsız adamlarsınız 4 saatte sınırda olabiliyorsunuz neyi bekliyorsunuz anlamadım. Koşun kardeşlerinizi kurtarın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Azerbaycan yatarken Türkiye olarak oturduğunuz yerden oraya buraya sallamak ne kadar güzel. İşsiz sapsız adamlarsınız 4 saatte sınırda olabiliyorsunuz neyi bekliyorsunuz anlamadım. Koşun kardeşlerinizi kurtarın.

    Durum belli benim kardeşlerim topraklarını geri alıyor zaten, bence senin gidip kardeşlerini kurtarman gerekiyor.

  • Niye forum köşelerinde ağlıyorsunuz o zaman?

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.