Şimdi Ara

İşlemci Sıcaklığı Normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar i3 3220 işlemcimi Xeon E3-1220v2 ile değiştirdim. Eski işlemci idle 30-40 arası oluyordu. Bu işlemcide 48-54 arası değişiyor. Oyunlarda 70-80 arası. Kullandığım termal macun ucuz bir şeydi. Sizce normalmi bu sıcaklıklar yoksa termal macunu kaliteli bir tanesi ile değiştirmelimiyim. Rocket league (%27 CPU kullanımı vardı.) ile bir maç attıktan sonraki grafik aşağıda ona göre yorumlarsanız sevinirim.

    İşlemci Sıcaklığı Normal mi?


    Forza Horizon 4 Benchmark


    İşlemci Sıcaklığı Normal mi?







  • normal cünkü xeon işlemciler aşırı güç tüketirler msi after burner indirerek işlemci sıcaklığına oyun içi bakabilirsin oyundan çıktıktan sonra sıcaklık düşer senin alacağın işlemci 1155 soket i5 i7 olur 2nci el

  • tundra202006 kullanıcısına yanıt

    Dahili grafik yongası yok tdp değeri i5 işlemcilere göre daha düşük olduğu almıştım ben . şimdi Arctic MX4 siparişi verecem. Değiştirince konuyu güncellerim cevap için teşekkürler.

  • i3 işlemcinin tdp değeri 55w kullandığın xeon işlemcinin tdp değeri 69w haliyle xeon daha fazla güç çekiyor ve ısınıyor eğer soğutucun stock bir soğutucu ise 6 bakır borulu soğutucular ve zalmanın termal macununu öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.