Şimdi Ara

İstanbulda yer alan lol tr sunucusuyla ping sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu olay yeni peyda oldu. Pingim önceden 24 ms iken 27ye çıktı. Buradan routingde bir değişiklik olduğunu anlıyoruz zaten, ama esas sıkıntı bu değil: arada ping 300lere falan çıkıyor. Son iki haftadır kopup duruyor. Telefondan kimseyle görüşmeyi başaramıyoruz. İki gün önce yaptığım online arıza kayıtlarını sistemde bile göremiyorum şuan. WP destek hattı da ortalarda yok. İki gündür ne telefonla teknik birime ulaşılıyor ne wpdan ne online işlemlerden.


    Bunlar natı gereğinden fazla clientla doldurmuş gibi görünüyor. Önceki youtube, netflix ve twitchi throttle etme şark kurnazlığından bir şekilde kurtulduk şimdi de bu çıktı. Para ödüyoruz biz bu hizmete. Veremeyecekseniz söyleyin.


    @millenicom @Millenicom Destek 1 @Millenicom Destek 2 @Millenicom Destek 3

    Şu da wp müşteri hizmetlerinin bana yardımı. Bunlardan abonelik almadan önce beş kez düşünmek lazım. İnterneti kullanabilmek istiyorsanız milleniden almayacaksınız.

    İstanbulda yer alan lol tr sunucusuyla ping sıkıntısı


    İstanbulda yer alan lol tr sunucusuyla ping sıkıntısı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 16 Ekim 2020; 16:49:35 >







  • İstanbulda yer alan lol tr sunucusuyla ping sıkıntısı
    İstanbulda yer alan lol tr sunucusuyla ping sıkıntısı
  • tt fiber altyapısından milleni kullanıyorum ben de yurt içi turkcel omurgasına giriyo felan önceden istanbula pingim çok önemli değildi benim için ama şimdi valorant tr server da sabit 2-3 aydır 29-30 ping alırken (normalde 25-28 alan var bu ilden) yaklaşık 2 haftadır sabit 40 alıyorum(ping de spike yok sabit 39-40) ne değişti ne oldu hiç bi fikrim yok ama iss değişikliği için başvuruda bulundum bile bayadır milleni kullanıyrum ama kafalarına göre yaptıkları zamdan sonra bu ping de tuzu biberi oldu bi artısı kalmadı ztn tt de ilk 2 ay ücretsize geçsem nerdeyse aynı fiyata gelecek




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheKilLll -- 16 Ekim 2020; 17:47:39 >
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt

    işte bir şey değişti tam 2 hafta falan önce. Ben peşini bırakmayacağım bu işin. Bunlar youtube'un falan da hızını 6mbit ile sınırladırırken gene bırakmamıştım. Her lürlü ISS kurnazlığına karnımız yok. Parasını veriyorsam hizmeti de alacağım.

  • Ben de aynı şeyi araştırıyorum. Route değişikliği olmuş galiba, superonline fiber kullanıcısıyım.

    Başkaları da yaşıyor bunu:

    https://forum.donanimhaber.com/riot-games-oyunlarinda-pingler-sabit-olarak-yukseldi-mi-sizde-de--145808251

  • ben de aynı olaydan dolayı daha dün bi kontrol ettim noluyor diye ve saçmalıklarla karsılastım. Ben almadan önce 60mbps görünen altyapım ne hikmetse suan 16mbps görünüyor! ki ben almadan önce kontrol ettim 60tı, başvuruda da 60 oldugunu bu yuzden 35mbpslik içeriği verdiler bana. ve şuan benim dairem 16mbps görünürken, karşımdaki daire 60mbps görünüyor :D şuanda 3.5 mbps alıyorum..

  • ylmzlkr kullanıcısına yanıt

    sikyetvar.com

  • ylmzlkr kullanıcısına yanıt

    tahminen port kalmamış ve adsl bağlantı gösteriyor sisteminiz veya bağlattıysanız sonradan sizin portu çarpmış TT İstanbulda yer alan lol tr sunucusuyla ping sıkıntısı 

  • aynı sorunu bire bir yaşıyorum siz neler yaptınız?

  • KaenCihan K kullanıcısına yanıt

    turknet'e geçtim. Bakalım onlar nasıl. Millenicom pişmanlıktır.

  • Türknette durum şu: ping sabit 17. Demek ki neymiş, mevzu server kaynaklı değilmiş. Hayır jitter olmaması da değil millenicom'un jittersız hali 27ms idi. Milleniden çok önce netspeedden alırken onlardan da 17 alıyordum. Milleni benim paketlerle 10ms fazladan vakit geçiriyor resmen yani.


    Almayın arkadaşlar millenicom. Onlar şark kurnazı. Arızanızı çözmezler, telefonda sonra bir de bütün hadsizlikleriyle sinirli sinirli "btkya göre ping sıkıntısının kaynağı serverdır, resmi mercilere başvurmakta özgürsünüz" derler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.