Şimdi Ara

Ayıplı otomobile misliyle değişim! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hemican

    Hocam bazen sanki bazi seyleri fazla buyuk goruyoruz.


    Turkiyede on binlerce dava binlerce hakim var. Bu davaya bir hakim bakiyor kendisi vaaay Honda fabrikayi kapatiyor degistirsin mi demis? Kapatmiyor olsaydi aaa Hondanin Turkiyede fabrikasi var yaip olur mu diycekti. Hani bir hakim kendi basina boyle dusunup karar verir mi bence hayir.


    hadi diyelim ona birisi oyle bir direktif versin bu yonde karar icin. Yani boyle bir direktifin veya kararin ancak bakan seviyesinde gelmesi lazim cunku ahni fabrika vs. startejik bir konu. On binlerce dava arasindan bunu farkedip bak Honda fabrikayi kapatmaya karar vermisti burada da 3 sene once acilmis bir dava varmis boyle bir karar aldiralim demesi lazim. O kadar kucuk seylerle ugrastiklarini sanmiyorum acikcasi.



    Alıntıları Göster

    Uğraşmıyorlar dostum, bilirkişilik ve hakimlerin böyle konulara alakası yok, burda hukuk ile zerre alakası olmayanların fantezik dünyalarının ürünleri bunlar. Honda bırak türkiyeyi, F1'den bile çekilmeye karar verdi yeni teknolojilere odaklanma yüzünden ama yok bizim insanımızın bilgi seviyesi anca 2 metre olduğu için işte gözünde dünya bizim etrafımızda dönüyor.

  • Ankara'da geçen yazdı sanırım tahminen 100 tane honda araba konvoy yapıp bütün honda bayilerin önünden korna basa basa geçiyordu arabaların üstünde ayıplı malını geri al honda vs. yazıyordu demek ki çok kişi madur bu konuda

  • Honda hata etti. Göçük ilk ortaya çıktığında bir açıklama yapacaktı, bu bir güvenlik sorunu değil estetik sorundur, sorun ortaya çıkan araçları yetkili servislerde ücretsiz düzelteceğiz, deyip belki 1 bakım ücretsiz yapacağız, özür dileriz... deselerdi kimse birşey diyemezdi. Mahkemeden de böyle bir karar çıkmazdı bence. Mesela müteahhitten sıfır ev alıyoruz, alçıpan düşmüş, bazı yerlerde boya dökülmüş diye evi iade edip paramızı geri istemiyoruz, düzelttiriyoruz. Ama onlar halkla alay edercesine dış müdahale, kullanıcı hatası dediler. Binlerce kişi tam aynı yere top isabet ettirdi sanırım.
    Ama honda genel itibariyle kaybetti mi? Hayır, zira tüketici cezalandırmadı, yok sattı, hala yok satıyor.

    Bu davada merak ettiğim birşey var, şimdi davacı araba istese yeni 2020 model araçlardan mı alacak? Ya da parasını isterse bugünkü fiyattan alacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.