Şimdi Ara

AMAZON.COM.TR diye yazılır ADAM diye okunur... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
3
Favori
24.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dünyada refund veya iade politikasi bu kadar mukemmel olan baska bir firma bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanerdem

    Amasondan İphone lighnint kablosu aldim, kabloda temassizlik vardi, iade butonuna bastigimda direk iade etmenize gerek yok paraniz hesabiniza yatmistir yazdi, ufak tefek seyler icin ugrastirmiyor adamlar, gelde butun alisverisini bunlardan yapma
    İade butonuna basıp paranın hemen hesaba yatırılması....Hmm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 17 Ekim 2020; 12:38:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: unraveling

    Emin olun böyle sürekli iade edip iyi niyeti suistimal edenler yüzünden 1 seneye kalmaz çekilecekler, ...

    Nasıl bir zihniyettir yahu.. Umarım çekilirler de ne.. Lütfen yazarken süzgeç kullanın..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo konusunda çok iyiler.Kargo yola çıktığında, teslimat aşamasında vs. sürekli mesaj geliyor "adreste misiniz?" diye.O aşamada adres değişimi vs. yapabiliyorsunuz.Mesaja cevap vermezseniz bu sefer arıyorlar.

    Diğer kargolardaki gibi "geldik, bulamadık" muhabbeti ile uğraşmıyoruz yani.

  • sarj başlıgı almıştım ısınıp ses geliyordu iade talebi açtım iade etmenize gerek yok para iadenizi yapıyoruz demişlerdi geçen ay :) ürün sizde kalsın demişlerdi

  • bu kadar güzel tecrübeye rağmen halen daha google da bir ürün arattığında öneriler arasında amazon.com.tr çıkmıyor. Sadece bende bu şekilde değildir herhalde, yanılıyor muyum ?

  • AkSakalım kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sana katilamiom :) adanadan bile siparis 1 gunde geliyor istanbuldan hb vs yerlerden 1 gunde geliyor amazonda daha hic 3 gun altina dusmedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon iyi ki geldi Tr'ye. birşey alacaksam ilk önceliğim Amazon. Hepsiburada'dan Braun marka traş makinesi aldım, makinede kıllar vardı. (Satıcı Hb)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen buna adamlık diyorsan eğer bana yaptıklarını anlatırsam secde edersiniz herhalde 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    O zaman İstanbul’da yaşamanın artısı diyelim hocam. Dediğinize şöyle katılabilirim, alıcı hepsiburada ise haklısınız erken geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir olayda ben anlatayım.
    15 TL lik kitap 5 TL ye düşmüştü, eşim için aldım ancak kargodan başka bir kitap çıktı. Aradım durumu izah ettim. İadenizi yapıyorum, yanlış gelen kitap sizde kalabilir dedi . Benim.almak istediğim kitabın fiyatı tekrar 15 TL olmuş dedim, siz yeniden sipariş geçip bize yazın farkı iade edeceğiz dedi.
    Yanlış gelen kitaba baktım 50 TL değerinde bir hukuk kitabi. Bir arkadaşıma hediye ettim.
    Gerçekten ama gerçekten fark yaratıyor Amazon.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HEPSI BURADA ile ilgili bir animi anlatayim.
    Amazonu bilmem ama daha biekac hafta once ya da bir ay once hatirlamiyorum, hepsi burada'dan oyun kulakligi siparis verdim. Kulaklik geldi, pakette ezilmeler var ve kulaklik kir toz içinde yani açılmış oldugu cok belli. Bilgisayara takiyosun bi algiliyo bi algilamiyo, ustelik mikrofonu da arizali, cizirtidan duyulmuyor sesin. Neyse tuttum iade edeyim dedim, kargoya goturup verdim ve 1 gun sonra kargo ulasti onlara. 15 iş günü dediler bekledim, hic haber gelmedi, musteri hizmetleri zaten yok wpden mesaj atma var, mesaj attim falan sonra 13 veya 14.iş gununde ürünü servise göndermisler. Servis süresi de 20 25 iş günü falan. Servisin raporunu bekleyecegiz dediler. Yani 2 gun kargo + 15 iş günü karar vermeleri (3 hafta oluyor) + 20 iş günü ( 1 ay) nereden baksan 2 ay falan bekliyorsun ki iadeyi kabul mu etmisler yoksa geri mi yollamislar.

    Zaten buyuk ihtimalle iade etmeyecekler, niyetleri bu yani bunu anladim, artik unuttum bile hatta gittim baska yerden yenisini aldim, hepsi buradadaki param yandi.

    Siz siz olun Hepsi Burada'dan alisveris yapmayin. Daha önce trendyolda siparis ettigim bir urun fotograftaki gibi degildi, musteri hizmetlerini aradim hemen yardimci oldular ve 4 5 günde parami iade ettiler, en onemlisi ilgilendirler. Benden size tavsiye, Hepsi Burada sitesine girmeyin uzulmeniz muhtemel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu da belirteyim, siparisim 1 gun sonra geldi, hatta cok sasirdim tebrik ettim falan ama sonrasi çöp işte :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt
    Reis gerçekler bu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Prime Day basladiginda bir sure amazon website ve app erisemedik sepette sorun cikti. Jeff Bezos'a bir cumle ile durumu eposta ile anlattim. Eposta kendisine ulasmis. Ust duzey musteri hizmetlerinden birisi onun adina cevap yazdi. Gercek musteri iliskilerine onem veriyor. Su ana kadar yaptigim alisverislerde hic sorun yasamadim. Bir urun alacaksam ilk once Amazon'a bakarim. Fiyati pahali bulsam bile aliyorum cunku satis sonrasi yanimda olacaklar. Diger sark kurnazi firmalara ders olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon adamdır. 2023 cumhurbaski adayim amazon.com.tr

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 yıla yakındır online alışveriş yapıyorum. Bir çok siteden alışveriş yaptım. Amazonda ki müşteri memnuniyeti beni şaşırttı . Buraya yazmak isterdim ama bazı kişiler istismara uğratabilir bu nedenle yaşanığım memnuniyetler bende kalsın. Sürdürebilirse tüm tr de online alışveriş sitelerindede iyileşmeler sağlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon haricinde online alışveriş yapmıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amazon'da ürün çeşitliliği ciddi şekilde çok az. Herkesi ağır mağdur eden Hepsiburada ve N11 gibi sitelerde bulabildiğim birçok ürünü Amazon'da bulamıyorum veya stok yok görünüyor zar zor bulsamda. Bu müşteri memnuniyeti sahici ise bunu yüksek stok ve ürün çeşitliliği ile taçlandırmaları şart oğlu şart.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurt dısından bi fan almıstım kargo geldi ıstedıgım ürün ile alakası yok hemen mail attım bir kaç saat ıcınde dönus yapıldı ve param iade edildi.Fanı da çöpe attım amazon cidden çok kral ..

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.