Şimdi Ara

Hat taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay sonra Turkcell de taahatütüm doluyor şuan önerdiği paketler hem içeriği az hemde pahalı ben şimdi taahhütüm bitmeye yakın faturasız Türk Telekom a taşıyıp ordan sonra tekrar Turkcell e taşıyacağım Türk Telekom a geçtikten sonra hemen tasıyabilirmiyim yoksa 90 gün falan beklemem mi gerekiyor



  • Turkcell Faturalı tarifelerinden birine veya Turkcell Faturasiz'dan Faturaliya geçişte yer alan tarifelerden yararlanmanız için TT'de beklemenize gerek yok. TT hattınız açıldıktan sonra hemen Turkcell'e taşıyabilirsiniz.

    Direkt Faturalı tarifelerden yararlanmak istiyorsanız hattınız TT'de açıldıktan sonra direkt olarak Turkcell Faturalı'ya taşımanız yeterli.

    Eğer Faturasiz'dan Faturaliya geçişte yer alan tarifelerden birinden yararlanmak istiyorsanız hattınız TT'de açıldıktan sonra önce Turkcell Faturasiz'a, akabinde Turkcell Faturalı'ya Dijital Operatör uygulaması veya 532 üzerinden geçmeniz gerekiyor.


    Eğer Turkcell Faturasiz'daki kampanyalardan yararlanmak istiyorsanız da(Faturasizdan Faturaliya geçiş hariç) 30Gun TT'de beklemeniz gerekmekte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 13 Ekim 2020; 21:22:15 >
  • Şimdi ben tt faturasızdan Turkcell faturalıya taşıyacağım önce faturasız Turkcell yapıp sonra mı Turkcell faturalı olabilirim doğrumu anladım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordert

    Şimdi ben tt faturasızdan Turkcell faturalıya taşıyacağım önce faturasız Turkcell yapıp sonra mı Turkcell faturalı olabilirim doğrumu anladım

    Hocam şöyle söyleyeyim;


    Şu an Turkcell Faturasiz'da bulunup'ta hattını Turkcell Faturalı'ya geçirmek isteyenlere özel olan tarifelerin fiyatı normal düz Faturalı yeni müşteri fiyatlarından daha uygun.


    Eğer Faturasiz'dan Faturaliya geçişe özel tarifelerden yararlanmak istiyorsanız hattınız TT'ye geçtikten sonra once Turkcell Faturasiz'a oradan da Dijital Operatör aracılığıyla Turkcell Faturalı'ya geçebilirsiniz.


    Yok ben o tarifelerden yararlanmak istemiyorum normal Faturalı Yeni müşteri tarifelerinden yararlanmak istiyorum diyorsanız hattınız TT'de açıldıktan sonra direkt Turkcell Faturalı'ya geçirmeniz yeterli.


    Turkcell Faturasiz'dan Turkcell Faturaliya geçişe özel paketler;

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/hazir-kart-faturali-hat-gecis-paketleri


    Turkcell Faturalı Yeni Müşteri Paketleri;

    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/faturali-hat/yeni-musteri?place=menu

  • Şimdi anladım saol peki birsey soracağım ben tt den Turkcell faturasıza tasıdım diyelim engelli indirimi yaptırıp Turkcell faturasızdan dediğiniz gibi faturalıya taşırsam engelli indiriminden faturasızdanda yararlanabilirmiyim yoksa
    Faturasızdan faturalıya geçerken mi engelli indirimi için tekrar başvurmam mı gerekiyor
  • lordert kullanıcısına yanıt

    hocam engelli indirimi için pek bir bilgim yok ancak, engelli indirimine Turkcell Faturasızdan Turkcell Faturalıya geçtikten sonra başvurmanızı tavsiye ederim. yanlış hatırlamıyorsam dijital operatör uygulaması üzerinden engelli indirimi için de başvurulabiliyor.


    yani özetle TTye geçin, TT hattınız açıldıktan sonra Turkcell faturasıza geçin. Turkcell faturasız hattınız açıldıktan sonra Dijital Operatör üzerinden faturalıya geçiş kısmından istediğiniz paketi seçerek faturalıya geçin. Ondan sonra engelli indirimi için başvurun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB01A2BC7 -- 13 Ekim 2020; 21:53:16 >
  • Tmm dır saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.