Şimdi Ara

Volvo 2009 ve Sonrası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Volvo s40 bir araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Bu 2010 modelleri volvo çin firması geels'e satıldığı için aynı kaliteyi bulamazsın 2010 ve sonrası modellerde diye bir şeyler duydum. Genel olarak volvo markası ve s40 özelinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.




  • Volvo'yu sırf Geely satın aldığı için bir kalite düşüşü yok(zira firma hala İsveçli). Bir kalite düşüşü varsa da genel olarak bütün markaları kapsayan, sektörel bir durumdur. Bugünkü en lüks araçlar bile 20-25 sene öncekiler kadar kaliteli ve özenilmiş, uzun ömürlü değil mesela. Bunun gibi.


    S40'a gelince, 1.6 dizel motor ise Ford/PSA ortak kullanılmış bir motor o yönden sorun yaşamazsınız. Kaliteye gelirsek bir Volvo neticede, premium segmentte üretim yapan bir marka olduğundan bariz bir kusurla karşılaşmazsınız.

    Ama şöyle bir gerçek de var, hani derler ya Mercedes E'den başlar diye. Volvo için de kısmen geçerli bu, S40 gibi modellerden tam bir iskandinav volvo havası alamazsınız. Ama bu demek değil ki S40 kötüdür, tam aksine kendi segmenti içerisinde oldukça iyi bir konumda.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.