Şimdi Ara

60000 TL Araç almayı düşünüyordum ancak sanırım vazgeçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Acil olmamakla birlikte 60 bin civarı bir araç satın alıp . Haftasonu temizliğini, eksiklerini giderip, sağını solunu söküp oyalanacağım bir araç arıyorum. Otomatik tercihim olsa da hem çok az olduğu için hem de sorun çıkarma olasılığı arttığı için düz araç mantıklı geldi. Benzinli olması bile pek önemli değil çünkü sadece hafta sonları yakın yerlere giderim, bazen de biraz uzun yol yaparım diye düşündüm.


    Biraz oturaklı, güvenli araç olsun istersem km olarak kafadan 200 binleri geçmem gerekiyor. İlk versiyon rav4 hoşuma gitti ancak elimde kalır korkusu var. :) . Ayrıca pasif güvenlik neredeyse yok gibi.

    Reno modüs biraz daha güvenli ve km olarak nispeten düşük bulunabiliyor. Düşük derken gene 150 civarı ama euroncap 5 yıldızlı bir araç.


    Freelander2 lere bakındım aldığınızın yarısı kadar arabaya harcamanız gerekir demişler hep.


    Sizin aklınıza gelen başka modeller var mı?. Geçen sene bu paralara clio 4 alınıyordu şimdi sigorta şişirmesinden dolayı ağır hasarlı podyelerde şasilerde oynama olmayan yüksek km araçlar anca alınıyor.








  • mitsubishi colt lar ön planda bu paralara amt sanzımanlarıda sorunsuz. parca bulmak cok kolay değil. yani sanayide bir parcacıda amortisorleri bulurken amortisor takozlarını baska parcacıdan rot kolunu falanca parcacıdan viraj denge cubuk lastiğini baska bir parcacıdan buluyorsunuz... hepsi bir yerde pek bulunmuyor... parca sorunu cıkaracak spesifik ekipmanlarda da cıkma yada yetkili servisteki kazık fiyatlara katlanmak zorundasınız. ancak arac gercekten sorun cıkarmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofisiris2 -- 14 Ekim 2020; 10:51:17 >
  • aynı fiyat bandında bende ikilem yaşıyorum. şu an almamaya daha da yaklaştım.

    bundan bir ay önce Linea, fiorino, meriva tarzı araçlar bulunabiliyordu

    ama artık bunlarında temiz olmayanları var sadece

  • Ben de aynı fiyat bandında arayış içerisindeydim ancak bu kola kutularına bu kadar para verilmeceği düşüncesi ağır bastı. Almaktan vazgeçtim. Palio, 206 dediğimiz tenekeler 25-35 bandına çok rahat alınıyordu. Şimdi 60 dan başlıyor sağlamları...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.