Şimdi Ara

Xbox Stüdyoları Oyun Hatıraları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox Stüdyoları Oyun Hatıraları


    Stüdyolar ve başlıca oyunlar:

    343 Industries HALO serisi

    Compulsion Games We Happy Few

    Double Fine Productions  Grim Fandango, Day of the Tentacle, and Full Throttl ve onlarcası

    inXile Entertainment Wasteland

    Mojang Studios Minecraft

    Ninja Theory DmC: Devil May Cry, and Hellblade: Senua's Sacrifice vs.

    Obsidian Entertainment  Fallout: New Vegas, Outer Worlds, and South Park: The Stick of Truth vs.

    Playground Games Forza serisi

    Rare Sea of Thieves ve birçok oyun

    The Coalition Gears of War

    Undead Labs State of Decays

    Arkane Studios Wolfenstein, Prey, Dishonored

    Bethesda Softworks Fallout, TES (Morrowind, Oblivion, Skyrim)

    id Software Doom, Quake

    Tango Gameworks Evil Within

    ZeniMax Online Studios TES Online, Fallout 76









    Eski günleri hatırlamak ve yaşadığımız ilginç, komik anıları paylaşmak güzel olur diye düşündüm. Burada benden kıdemli ve bilgili arkadaşlarımın olduğunu biliyorum. Bir adım atmak istedim. Umarım iyi vakit geçireceğimiz bir konu olur.


    Series x bölümünde TES 6 konusu açıldığında aklıma bu seriye ilişkin nice anı geldi. Bunlardan en öne çıkanı ise TES 4 Oblivion'daki:


    Dünyanın en nefret edilen oyun karakterlerinden 'Adoring Fan'


    Bilmeyenler için özet geçeyim. Oblivion'da çok keyifli görevler içeren bir arena var. Bu arenada şampiyon olduğumuz takdirde bizi neredeyse tanrı gibi gören, peşimizden ayrılmayan, eşyalarımızı taşımak, ayakkabımızı parlatmak isteyen ve bizi her şeyden çok seven bir fanımız oluyor. Bu sevimli arkadaş şu:

    Xbox Stüdyoları Oyun Hatıraları


    Şimdi geleyim olaya. Bir mağaradasınız, haydutlara sinsi bir saldırı planlıyorsunuz. Night eye potion içip oka zehir sürüyorsunuz. Uzaktan bir iki düşman indireyim derken o da ne? Fanımız meşalesiyle yanı başımızda. Tüm düşmanların bizi fark etmesini sağladığı için gurur duyuyor olsa gerek o sırıtışıyla tam karşımızda.

    Şehirde bir hırsızlık planlıyorsunuz o da ne meşalesiyle dibinizde. Muhafızlardan mı kaçıyorsunuz, meşalesi ile sizi daha rahat fark etmelerini sağlayan fanınız yanınızda. Ve bu takipçinin diğer takipçilerden bir farkı daha var. SAVAŞMIYOR. Evet kendisi mağara mağara düşman avlayan bir arena şampiyonunu takip ediyor ama hiçbir işe yaramaması ile meşhur. Oyun dünyasının en sinir bozucu karakterlerinden biri.


    İnternette onunlar ilgili yüzlerce öldürme metodu görebilirsiniz. Oyun dünyasını nasıl delirttiği şu video ile daha rahat anlaşılabilir.



    Fallout 4:

    Fallout 4 oynayanlar biliyordur. New Vegas'ta da olan Survival modu burada da var. Ve en sevdiğim halidir, en iyi deneyimi sunar. Gerçekçidir. Sadece uyuduğunuzda kayıt alır, gerçek hayattaki gibi yemek yemeli, sıvı tüketmelisiniz. Normal modda ağırlıksız olan mermilerin bile bir ağırlığı vardır. Bu sebeple gideceğiniz yere göre planlama yapmalı yanınızda ne taşıyacağınıza iyi karar vermelisiniz. bulduğunuz eşyalardan birçok değerli eşyayı yanınıza alıp kampa geri getiremeyeceğiniz psikolojisi her bir çöpün kıymetini anlamanızı sağlar. Yüklü modlar ise backpack, Vertibird Taxi service mod(Uçan aletleri taksi gibi kullanmayı sağlıyor. O kadar yolu yürüme derdinden kurtarıyor) ve birkaç önemsiz mod.


    Tüm bu sebeplerle birden fazla settlement yerine bir ana settlement yaptım Haritanın tam ortasındaki Hangman's Alley. Her şeyim, tüm yatırımım orada. Umursamadığım sırf uyuyup kayıt almak için ufak tefek settlementlerim de var. Şu an hatırlamadığım bir göreve gidiyorum. Haritanın güneylerindeyim. Bir mesaj aldım. Hangman's Alley saldırı altında! Hemen vertibird çağırıp gideyim diye düşündüm. Yanımda bombası yok(bir bomba atarak çağırılıyor.) Üretmek için ise kampta olmak gerekiyor. Haritayı açıp kontrol ediyorum en yakın neresi?


    En yakın Hangsman Alley! Güneydeki yerleri temizleyip kamp yapmamışım. Tamam yetişirim koş diyorum, yolda kaçabildiğim her şeyden kaçınıyorum. Oyun, sabır mı deniyorsun. Saatlerdir bir tane bile Yao Guai ile karşılaşmamışım, karşımda Legendary. Sıkıysa kaç! Ne cephane ne item kalıyor üstümde doğru dürüst. O halde varıyorum ana üssüme. Turretler işini yapıyor. Savunma yerinde. Hemen yatıyorum sipere düşmanı temizliyoruz. Çok da zorlu değiller. Keyfime diyecek yok. Bu kısacık anlatığım yer benim yarım saatim. Acayip bir başarı hissi.

    Sonra görev aklıma geliyor. Diyorum bir vertibird çağırayım. Atıyorum ayağımın dibine. Evet doğru:


    Bende bombası yoktu, bombasını üretmedim. Sıradan bir bombayı atıp bu kadar olay hiç yaşanmamış gibi uyanıyorum.Xbox Stüdyoları Oyun Hatıraları 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 11 Ekim 2020; 9:29:32 >




  • Bir anı da ben anlatayım. FPS hiç sevmezdim bir konsol oyuncusu olarak. Playstation sahibiydim. Bu oyunu görünce ki, o dönem için devrim niteliğindeydi grafikleri, pc'de oyun oynamayı da asla sevemedim, nasıl oynarım derken xbox diye bir konsol olduğunu ve bu oyunun o konsola da çıkacağını öğrendim. Kısaca bana Xbox aldıran, Xbox ile tanışmamı sağlayan oyundur DOOM3. Benim için hala muhteşem bir oyundur. Playstation'dan sonra Xbox'un o grafikleri tek kelimeyle harikaydı. Tıpkı Xbox One X gibi neslinin ilerisinde ve asla hakkı verilemeyen bir konsoldu ilk Xbox




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3M4NIMAL -- 11 Ekim 2020; 16:47:2 >
  • Video Bana ait değil ama buna çok gülüyorum :D

  • tdsi kullanıcısına yanıt

    Onu oradan düşürme hazzını yaşamak için çokça süre harcayarak o yüksekliklere kim bilir kaç kişi çıkmıştır. Aradan zaman geçti eğlenerek hatırlarım demiştim ama yıllar önceki hislerim canlandı, irrite etti o suratı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 11 Ekim 2020; 1:51:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.