Şimdi Ara

Macbook Air almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • macbook air 2020 almayı düşünüyorum. öğrenci indirimi ile yanında airpods veriyor. Yurtdışı fiyatı 1000 dolar türkiyede ise 9000tl ye geliyor. Ama apple yıl sonunda kendi işlemcisini kullandığı mac çıkartacağını duyurdu. hem daha ucuz hemde performansı daha iyi olacakmış.söylentilere göre öğrenci indirimi ile 800 dolar olacakmış ve kasımda çıkacakmış(genelde tutuyor bunlar.)zaten şurda kasıma 1 aydan az süre kalmış. Beklemek mantıklı diceksiniz ama dolar kuru olmuş 7.86. apple en son zam yaptığında dolar 6.85 imiş. Yani bir zam daha geleceği kesin. Sizce zam gelmeden hemen almalı mıyım? yoksa beklemeli miyim yeni macleri?




  • çok ısınıyor bence hocam. Pro alabiliyorsan okey, ince ve serin istiyorum diyorsan kasımda çıkacak zaten beklemeni öneririm.

  • Fiyatının artacağı çok büyük bir ihtimal, ama daha uzun ömürlü olacağı da öyle. Burada kararı siz verin. Ama şunu söylemeliyim ki yeni MBA gerçekten çok ısınan bir cihaz. Biraz araştırdıysanız o alttaki fan tasarımını görmüşsünüzdür. Bu olay hem CISC mimarisi hem de 14 nanometre'nin verdiği dezavantajla birleşince kalorifer gibi bir makine haline geliyor laptop.


    Üstteki arkadaşın dediği gibi bütçe yetiyorsa MBP alabilirsiniz, yetmiyorsa beklemekte fayda var.

  • Air 2020 i3 sipariş verdim, bakalım hayırlısı artık. İpad, iphone, apple tv var evde ama macbook yoktu. Günlük rutin işler için aldım. Bana yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

  • İnternetten macbook air sipariş vermeye kara verdim. 13-18 kasım arası diyor teslim tarihi. ürün geldikten sonra 14 gün içinde koşulsuz iade edebiliyorsun. Ben hiç açmayacağım bile. Eğer yeni mac ler çıkmassa kullanacağım. aksi takdirde iade edeceğim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.