Şimdi Ara

Psn Hesabı oyunlarda kilit simgesi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese selamlar, ben Rusya'dan psn hesabı satın alıp o hesabı ana hesap yapıp, oyunu indirip, kendi hesabıma geçip oynuyorum. Ayrıca aldığım hesabı ilk önce bütün hesaplar üzerinden kapatıyorum. Bu 6 ayda 1 kere yapılıyor sadece. Kazandığım kupalar vs benim profilime geliyor. Aldığım hesapla işim olmuyor.


    Fakat 2-3 ay sonra belki 1-2 hafta sonra oyuna kilit simgesi geliyor. Satıcı bana sadece psn bilgilerini veriyor, hesabın mail ve şifrelerini değil. Neden kilit simgesi geliyor ?


    Ve ayrıca asıl hesap sahibi şifre dahil her şeyi değiştirse bile oyun yine de gider mi ? Tüm olarak hesap satan yurt dışı bazlı ucuza hesap (oyun) satın alabilecegimiz bir site var mıdır ?


    Ve diğer olarak bana sattığı ilanı oradan kaldırmıyor nedense bir başkasına daha satıyor o da alıp ana hesap yapıp oynuyor sanırım bunlar nasıl oluyor anlamıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Calinti hesaplari satin aldiginiz icin hesabin sahibi kendi makinesinde tekrar aktif( primary) ettigi icin sen secondary durumuna dusuyorsun ve bu yuzden kilit simgesi cikiyor.Bu tarz sitelerden tr dahil olsa calinti hesap oyun almayin gun gelir makine banlanirsa üzülürsün.Cok kez aldim bisey olmadi demeyin katiyen, 49 defa bisey olmaz 50.de bani yersin makineyi cope atarsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcy123 -- 10 Ekim 2020; 0:16:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında o satıcı sana yeni hesap bilgileride vermeyecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.