Şimdi Ara

Hat Değerlerim Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,


    Uzman bilgili arkadaslardan konuya el atip yardimci olmasini istiyorum cok anlamadigim konular oldugu icin bilgilerinize ihtiyacim var.


    İstanbul/Beykoz da ikamet ediyorum kullandigim tarife Turk Telekom VDSL 35/3 Limitsiz paket ve santrale uzakligim 2 kilometre civarinda cok uzak degilim hat degerlerimi ise asagidaki gorselde paylasiyorum.


    Hat Değerlerim Hakkında


    Simdi gelelim sizlere sormak istedigim soruya. Kiz arkadasimin evinde 24/3 VDSL Turk Telekom Kotali internet mevcut santrale mesafesi yaklasik 1 - 1.5 kilometre civarinda.

    Playstation uzerinden online oyun oynayan birisiyim ve problemim ping ile alakali.

    Fifa 21 oyununda suan fiber baglanti kullananlar 20-22 ping ile oyunu oynayabiliyorler iken ben kendi evimde 29-30 ile oynuyorum ve bu ciddi problem yaratiyor benim icin.

    Sizlere sormak istedigim neden boyle bir fark olabilir ne yapmam lazim ? Hizimi 50/4 yapsam bir cozum olur mu ? Modem mi degismem gerekiyor veya teknik servis cagirip kablolarimi kontrol ettirmem lazim nasil bir yol izlemeyelim bakir kablolar ile 2 internet arasi boyle fark olmamasi gerekiyor lutfen aydinlatip yardimci olursaniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba. Hat değerlerinizde herhangi bir problem bulunmamaktadır. Pinginiz de hiç fena değil açıkcası. ADSL ve VDSL gibi bağlantı türlerde ping olması kaçınılmazdır. Fiber bağlantılarda ping daha düşük, buna da sahip olan hane sayısı şu an için az.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Merhaba. Hat değerlerinizde herhangi bir problem bulunmamaktadır. Pinginiz de hiç fena değil açıkcası. ADSL ve VDSL gibi bağlantı türlerde ping olması kaçınılmazdır. Fiber bağlantılarda ping daha düşük, buna da sahip olan hane sayısı şu an için az.

    Peki arkadasimin evinde daha dusuk hizda vdsl paketi olmasina ragmen nasil daha iyi ping alabiliyor ? Altyapidan mi kaynakli bu ?


    turk telekomu arayip teknik servisi cagirsam komple kablo ankastre herseyi kontrol ettirsem sorunu cozebilirler mi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt
    Bölgeden bölgeye, pop noktasından pop noktasına ve hatta modemden modeme bile değişiyor... Pinginiz iyi bence gayet. Daha kötülerini de görmüştük forumda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.