Şimdi Ara

Neon Treyler Büyükçekmece hakkında yorum ve şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 38 yaşındayım , bugüne kadar tanıdığım en kötü esnaf ile karşılaştım , ben yandım başkası yanmasın .


    Eleman sahibinden.com üzerinden Neon Treyler firması adı altında satış yapıyor . Aslında sahibinden de birçok ilanları var ama hep farklı hesaplardan açılmış . atölyeleri İstanbul Büyükçekmece mimarsinan da , oraya bir tane kaynakçı eleman dikmişler , firma sahibi denilen şahıs 7/24 şehir dışında römork teslimatında , asla ulaşamazsınız .


    Botum için haziran ayında römork sipariş ettim , sözüm ona stoktan teslim diyordu , parayı sadece peşin kabul edebileceğini yoksa bu fiyatların eski fiyat olduğunu söyledi . Bende risk edip 1750 tl gibi bir rakam peşin ödedim , ondan sonra maceram başladı :D beni devamlı oyalayamaya başladı , haftalar süren bir maceranın ardından sonunda römorku teslim aldım ve teslim alırken benim gibi bir çok mağdur insanla tanıştım . Sakarya’dan sipariş verip adama ulaşamayan ve dükkanı basmaya gelenlere bile rastladım .


    Neyse dedim ucuz atlattık dedim , zaten 1750tllik at çek bir römorktu . yaz boyunca haftada 1 kez olmak üzerinde 60-70kgluluk bir botu yaklaşık 8 km taşıdım 40km/h saati geçmeden kullandım . deniz suyuna botu indirirken deniz suyu görmesi dışında akşamları hemen tatlı su ile yıkadım . 3 ay sonunda birde ne göreyim tekerlekler kilitlemeye başladı ve garajda krikoya kaldırdım , 2 tekerde 8 çiziyordu . aradım söyledim bana dedikleri zaten aç çek römorktu 8km yol gitmezdi dedi , neyse dedim , alt tarafı bot taşıdık dedim ama bana torsiyon dingil tavsiye ettiler , 1500 tl daha verip torsiyon dingil taktırayım dedim .


    2. kez kaşınmıştım ama başka şansımda yoktu , yine parayı peşin istedi yine peşin gönderdim . 1 ay oldu şu anda adama zar zor ulaştım bana dingilin takılmış resimlerini gönderdi ama tekerleri takmamış.Whatapp tan neyi bekliyoruz diyorum okuyor cevap vermiyor , 7/24 whatsapp hikayelere pavyonlardan video atıyor .


    Adamın tek amacı peşin parayı almak .


    Aman siz siz olun İstanbul Büyükçekmece/Esenyurt/Beylikdüzü olan herhangi bir römork ilanından römork almayın , büyük ihtimalle bu adamın sattığı bir römorktur .








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.