Şimdi Ara

Sony Vaio SVP13213STB ekranın pır pır etmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şöyle bir durum var, önerilerinizi yazarsanız sevinirim.


    Elimde 13 inç Sony Vaio SVP13213STB model bir ultrabook var. Ekranda pır pır etme, yanıp sönme, açılıp kapanma (tamamen kapanma, ingilizcesi flickering) sorunu var ve bu sorun yaklaşık 2-3 senedir var. Bilgisayarımın garantisi çoktan bitti ve bilgisayarımdan oldukça memnunum (SSD, i5 vs.) ve bilgisayarımı neredeyse 7/24 kullanıyorum, yeni bir bilgisayar almak istemiyorum hem de dediğim gibi gayet memnunum en azından şimdilik.


    Geçenlerde ekranımı da çatlattım ve bu sorunun üzerine bir de bu eklendi. Buradaki Sony yetkilisini aradığımda bir tanesi 6000 TL, diğeri 8000 TL dedi ekran değişimine. Ankarada bir yer buldum o da 2000 TL dedi. Aliexpress'te baktığımda aslında parça 155 USD'ye geliyor (komple arka kasa...artı gümrük ne kadar alır bilmiyorum).

    Sorum şu aslında bilgisayarları sürekli açıp kapatan bakan bazen tamir eden ben, bunu yapabilir miyim? Çok mu teferruatlı? Hele de bu Ultrabook. İnternette araştırdığımda benim modelimi açmışlar ama çok da net bir video bulamadım. Sizce Aliexpress'ten bu parçayı sipariş edip takma işine yoğunlaşmalı mıyım (yapabilir miyim) yoksa başka ne önerirsiniz?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.